Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Becstelen római csata a DoQ képernyőjén

Gyilkosság, intrika és árulás az örök városért

2016. június 18. - emTV.hu

A műsorban fény derül azokra az indokolatlan gyilkosságokra és folyamatos erőszakra, amelyek a németek 1943-as megszállása alatt jellemezte az olasz fővárost. Eddig soha nem látott titkos dokumentumok és megrázó vallomások a múltból ma a DoQ műsorán.

Tovább

Ma érkezik a Simpson család legújabb évada

A magyar FOX műsorán is elindul a huszonhetedik évad

A Simpson család a leghosszabb ideje vetített animációs sorozat a televíziózás történetében, amely a nézők és a kritikusok körében is töretlen népszerűségnek örvend. Az 1989-ben indult műsor több mint százötven elismerést nyert, köztük 31 Emmy-díjat.

Tovább

Új sorozat vasárnaptól a Comedy Centralon

Séróból nyomják a poénokat a Viacom magyar humorcsatornáján

Vadonatúj szitkommal jelentkezik a Comedy Central, amelyben a téboly egy amerikai dolgozó osztálybeli kisváros borbélyszalonjában, a Buzzy’s-ban összpontosul. A  Séróból című sorozatban az álmok messzire elrepítik a többek között Mike Castle és Ashley Tisdale által megformált karaktereket.

Tovább

Háttérbe szorult a száguldó cirkusz az MTVA-n

F1 vs. EB

A száguldó cirkusz rajongói már a második héten tapasztalhatják, hogy a labdarúgó-Európa-bajnokság miatt az MTVA a második szabadedzést csak felvételről sugározza, míg az első és a harmadik gyakorlást le sem adja. A héten ráadásul új pályára érkezik a mezőny, a hazai rajongók felháborodtak.

Tovább

62 éves lett a világ legelbűvölőbb kutyás nyomozója

James Belushit Jerry Lee maratonnal ünnepli a Paramount Channel

James Belushi nevét sokan a Kutyám, Jerry Lee című 1989-es filmből ismerik, ám azt kevesen tudják róla, hogy a valóságban is épp olyan huncut gazember, mint a kutyás rendőr szerepében. A színész ma ünnepli a 62. születésnapját, amire a Paramount Kutyám, Jerry Lee maratonnal készül.

Tovább
süti beállítások módosítása