Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Ma startol a Másnak hittelek

Kíméletlenül lebuktatja a hazudozókat az MTV legújabb sorozata

2016. június 23. - emTV.hu

Megannyi dolog állhat annak hátterében, ha valaki nem őszinte a szerelméhez, a családjához vagy éppen a barátaihoz. De mit tehet az, aki úgy érzi, hogy csúnyán átverik? Ilyen esetekben segít az MTV vadonatúj dokureality-je, a Másnak hittelek a Kamuregből ismert Nev Schulmannel.

Tovább

Kovács András Péter bajuszban csajozik a strandon

Ma indul a Comedy Central új minisorozata, a Mélyvíz

A Mélyvíz első egyperceseit mától láthatjátok, benne a két úszómesterrel és a csepeli stranddal, amely a füves napozóterületeivel és a hetvenes éveket idéző épületegyüttesével tökéletes helyszínül szolgál a retrohangulatú szériának. Nézd meg a werkfilmet és keresd őket a magyar humorcsatornán!

Tovább

Érdekességek a szülinapos Meryl Streepről

A Paramount Channel három napon át tiszteleg az Oscar-díjas színésznő előtt

Meryl Streep ma ünnepli 67. születésnapját és az évfordulót mi sem koronázhatná meg jobban, mint hogy a legújabb filmjéről máris Oscar-esélyesként beszélnek. Tegnap, ma és holnap a Paramount Channel az Oscar-díjas színésznőt ünnepli; ma Féltékenység, holnap Távol Afrikától.

Tovább

Ma érkezik az Egy fiúról a Viasat3-ra

premier | ma | 19:05 | Viasat3

Szingli, munkanélküli és imádja. Miután megírt egy világslágert, Will Freeman boldogan éli a milliomosok gondtalan mindennapjait. Ezt a tökéletes világot dönti romjaiba a szomszédságba költöző, frissen elvált anyuka, Fiona és tizenegy éves fia, Marcus. Íme a magyar hangok!

Tovább
süti beállítások módosítása