Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Ma startol a Másnak hittelek

Kíméletlenül lebuktatja a hazudozókat az MTV legújabb sorozata

2016. június 23. - emTV.hu

mtv.jpg Megannyi dolog állhat annak hátterében, ha valaki nem őszinte a szerelméhez, a családjához vagy éppen a barátaihoz. De mit tehet az, aki úgy érzi, hogy csúnyán átverik? Ilyen esetekben segít az MTV vadonatúj dokureality-je, a Másnak hittelek a Kamuregből ismert Nev Schulmannel.

Nincs annál szörnyűbb érzés, mint amikor az ember valami rosszat sejt az egyik hozzá közel álló személyről, mégsem tudja biztosan, hogy csak a paranoia vagy valós megérzések miatt gyanakszik. Ennek kiderítésében segít az MTV új valósághow-ja, a Másnak hittelek (Suspect), amelyben a Kamureg készítői minden eddiginél messzebbre mennek, hogy feltárják a titkolózás hátterében álló tényeket. Nev Schulman és Tillett Wright alias iO, minden egyes epizódban arra vállalkozik, hogy megtalálja a valódi, őszinteségen alapuló emberi kapcsolatok útjában álló akadályokat.

Azonban a Kamuregtől eltérően ez esetben nem csupán kegyes hazugságokról és a külsőt érintő kisebb-nagyobb ferdítésekről van szó, iO a sorozat beharangozó videójában még egy gyilkossági ügyet is megemlít… "Segítek az embereknek feltárni szeretteik nagy titkait, még mielőtt késő lenne. Ha valamit tanultunk ebből a sorozatból az az, hogy az igazság sosem az, amire számítunk" – mondta Nev Schulman. Eltitkolt nemi identitás, rejtett alkohol- vagy drogfüggőség, pornográfia, depresszió, étkezési zavarok, terhesség – csak néhány téma azok közül, amelyek felszínre kerülnek a produkcióban, miután Nev és iO a magánszféra határait is átlépik annak érdekében, hogy választ kapjanak a kérdéseikre.

A premierepizódban megismerhetjük Allent, aki arra gyanakszik, hogy a legjobb barátja eltitkolja a betegségét, illetve Kristent, aki azért aggódik, hogy a féltestvére alkoholista. De a folytatásban is érdekes emberi történetek tárulnak elénk: egy Alex nevű fiatalember attól tart, hogy közeli ismerőse nővé akarja operáltatni magát, míg Roshan félelme, hogy partnere és az ügyfele egzotikus táncosként keresik a kenyerüket.

Másnak hittelek premier ma 22:00-kor az MTV műsorán!

emTV.hu // Red Lemon Media

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr878834908
süti beállítások módosítása