Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Harley-Davidsont graffitiztetett a Discovery

Így kelti életre egy graffiti művész a legendás motort

2016. szeptember 09. - emTV.hu

Szeptember 18-án indul a Discovery Channel legújabb fikciós minisorozata, a Harley és a Davidson fiúk. Ebből az alkalomból készítette el TakerOne, a neves magyar graffitiművész az ikonikus motor századeleji változatának képét. Hogyan kelt életre a legendás motor? Timelapse videón mutatjuk!

Tovább

Nincs vége, gyíkok!

Szeptember 22-én érkezik a South Park huszadik évada

A South Park legújabb évada mindössze egy héttel az amerikai premier után, szeptember 22-én érkezik a Viacom magyar humorcsatornájának műsorára! A Comedy Central kérésére AZA, Ketioz és MIKEE MYKANIC egy dalban foglalja össze a sorozat eddigi tizenkilenc évadát.

Tovább

Nyitnak a vérbutikok

Országszerte új helyszíneken folytatódik a The Walking Dead véradás

Több mint 2000 játékos, 426 véradó, 192 liter vér – idén februárban ezzel a nagyszerű eredménnyel zárult a FOX csatorna véradása. 1278 ember számára elegendő vért sikerült levenni. Szeptember és október során újabb Blood Store véradó pontok várják a The Walking Dead rajongókat!

Tovább

Egy legendás motor születésének igaz története

Saját gyártású fikciós minisorozat érkezik a Discovery Channel-re

A Harley-Davidson jóval több, mint motorbicikli: a szabadság, az erő és a haladás szimbóluma; három nagyot álmodó milwaukee-i kölyök életműve. A Harley és a Davidson fiúk, a Discovery Channel nagyszabású fikciós minisorozata a mára legendássá vált motor születésének igaz története.

Tovább

Tematikus vasárnap este a NatGeo-n

A szeptember 11-i terrortámadásra emlékezik a csatorna

Egész estés műsorfolyammal emlékezik a 2001-es World Trade Center elleni támadásra a National Geographic Channnel. A merénylet tizenötödik évfordulóján a csatorna több dokut is vetít, melyekben szemtanúk, a mentésben részt vevő tűzoltók, rendőrök és túlélők is megszólalnak.

Tovább

Három új sorozat a héten a Prime-on

Íme a magyar hangok

A TV2 tegnap elküldte három, a Prime-on a héten bemutatásra kerülő sorozat magyar hangjainak listáját. Az első, a Scream Queens – Gyilkos történet című horrort tegnap, a Zoo – Állati ösztön című thrillert ma, a Gotham című sorozatot pedig holnap mutatja be a csatorna. További részek hetente.

Tovább

Megújult a Klasszik Rádió és a Jazzy

A két budapesti prémium rádióban több változás is történt

Az újításoktól azt várják, hogy a számtalanszor temetett rádiós műfaj ismét bebizonyítja: nem csak életképes, de képes a készülékek elé csalni a karakteres műsorok iránt érdeklődőket. Vagy, ahogy a szakma mondani szokta: a zenehallgatás érzésének helyét vegye át a rádióhallgatás élménye.

Tovább

Új részekkel érkezik holnap a Tortakirály a TLC-re

Édes hóemberek és ínycsiklandó zombik

A nyolcadik évaddal folytatódik a Tortakirály című sorozat. Amerika talán leglegendásabb cukrásza és hatalmas olasz családja újabb nagyszerű süteményeket és tortákat alkot, a Carlo’s Bakery dolgozói pedig ismét teljesítik a hatalmas kihívásokat jelentő megrendeléseket.

Tovább

Ma este Sherlock: A szörnyű menyasszony az AXN-en

Sherlock és Watson a 19. századi Londonban

Ma mutatja be az AXN a Benedict Cumberbatch által megformált Sherlock Holmes legújabb, Sherlock: A szörnyű menyasszony című epizódját. A széria különkiadásában Sherlock és Watson a 19. századi Londonban nyomoznak egy olyan gyilkos után, aki látszólag a sírból tért vissza.

Tovább

Várkonyi Andrea műsorával indul ma a FEM3 életmódcsatorna

Kedden további két saját gyártású műsor indul még

Ma este kilenckor a Micsoda nők! Várkonyi Andreával című új talkshow-val indul újra a FEM3, ezúttal életmódcsatornaként. A hetente jelentkező műsorban Várkonyi új oldalát mutathatja meg a nézőknek, lazább és humorosabb lehet, amit eddig híradósként nem engedhetett meg a képernyőn.

Tovább
süti beállítások módosítása