Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Új évaddal tér vissza ma az Autókereskedők

Friss kalandok Mike-kal és Edd-del a Discovery Channelön

2016. szeptember 16. - emTV.hu

Mike Brewer és Edd China – a közkedvelt autókereskedő és szerelő páros – közel másfél évtizede kutatja fel és varázsolja újjá a világ legkedveltebb régi autóit. Az Autókereskedők című sorozat ma este tíz órakor a tizenharmadik évaddal tér vissza a Discovery Channel műsorára.

Tovább

Húsz éves a South Park

Az elmúlt tizenkilenc évad érdekességei számokban

Tudjátok, hogy hány ország lakói és hány nyelv beszélői vehettek részt a szókimondó városka lakóinak agyament kalandjaiban? Vagy hogy összesen hányszor halt meg Kenny? Hány hírességet figuráztak ki a South Park alkotói? Egy infografikán mutatjuk az elmúlt tizenkilenc évadot számokban!

Tovább

Hétfőtől Bencze Házhoz Megy a Sláger TV-n

Magyar énekesek és zenészek mindennapjaiba tekinthetünk be

Akit érdekel az ilyesmi, azok számára remek műsor indul hétfőn a Sláger TV-n. Hazai énekesek egy napját követi végig Bencze Attila. A televízió programigazgatója többek között Király Viktorral, Vastag Csabával, Bebével és Zoltán Erikával tölt el egy-egy napot. Hétfőn Kozmix Lala vendége lesz.

Tovább

Füstölgő gumikkal folytatódik a Totalcar

Az autós magazin új évaddal jelentkezik ma a Viasat6-on

Már a második évadát kezdi az ország egyik kedvenc autós magazinja a Viasat6-on. Winkler Róbert és Bazsó Gábor Karotta a tizenkettedik évben is folytatja a műsor védjegyévé vált értékeléseket, ami pedig a kocsikat illeti: Mustang, Ferrari és Volvo mellett lesz néhány igazi különlegesség is.

Tovább

Elplasztikázott hírességek a TLC-n

Félresikerült, majd helyrehozott operációk történetei

Az Elplasztikázva a Chelsea and Westminster kórház plasztikai sebészetének kulisszái mögé enged betekintést, ahol a sebészek katasztrofálisan sikerült, elrontott beavatkozásokat hoznak helyre. A hatodik évadban híres emberek félresikerült, majd helyrehozott operációinak történeteit ismerhetjük meg.

Tovább

Bemutatták A Konyhafőnök új zsűrijét

Fördős Zé mellett Wossala Rozina és Sárközi Ákos zsűrizik majd

Ma délelőtt az egyik új zsűritag éttermében mutatta be az RTL Magyarország A Konyhafőnök új ítészeit. A műsorban, mely a Nyerő párost váltja majd a csatornán, Fördős Zé mellett az első évad második helyezettje Wossala Rozina és a Borkonyha Michelin-csillagos séfje, Sárközi Ákos zsűrizik majd.

Tovább
süti beállítások módosítása