Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Flúgos futam indul a Viasat3 műsorán

Négy ország, tíz hét, nyolc pár

2016. október 02. - emTV.hu

Nyolc jelenlegi, vagy éppen egykori szerelmespár versenyez egymással több országon át, hogy izgalmas feladatokat végrehajtva elnyerje az ötmillió forintos fődíjat. A stopposok között akad színész, énekes, sportoló, de még egykori reality szereplő is. A műsorvezetők Winkler Róbert és Bazsó Gábor.

Tovább

Budapesten forgatja új sorozatát az AMC

A The Terror antológia lesz

Idén télen Budapesten kezdi forgatni legújabb, The Terror című sorozatát az AMC. Az antológia alapja Dan Simmons azonos című novellája. A széria tíz, egyenként egy órás epizódból áll majd, és a csatorna szokásához híven itthon is az amerikai premierrel egyidőben tűzi majd műsorára.

Tovább

Trump, Putyin, Schwarzenegger – Kik ők valójában?

Átformálták a világot. De jobbá tették vagy rosszabbá?

Híres, befolyásos és megosztó személyiségek eddig nem ismert arcát mutatja be a NatGeo. Van, aki nagyra tartja őket, másokat kiráz a hideg a nevük hallatán. Megosztó személyiségek, akiknek nyilatkozataival, tetteivel tele van a média. De vajon mit gondolnak róluk azok, akik ismerik őket?

Tovább

Extrém terhességek a képernyőn

A gyermekvárás az emberélet legfontosabb eseményeinek egyike

A terhesség időszakában egy egészséges, átlagos körülmények között élő nő is extra lelki és fizikai megpróbáltatásokon megy keresztül. Micsoda sorsok és emberi történetek születhetnek abból, ha valakinek nehezített pályán kell megharcolnia a kilenc hónappal?

Tovább

Kocsmázás, szűzboltok és borvaránuszok

Ma este a folytatódik a humorista londoni kalandja a Comedy Centralon

Bödőcs Tibor ma este folytatja a közélet visszásságait és a hétköznapok tarkaságait leltározó szatirikus szóáradatát. A londoni magyarokat megörvendeztető Cefre Palota című produkciója a British Museum vécéjétől az amszterdami élő kirakatokon át eljut a szkeptikus Zalai Lámáig. Ma este!

Tovább

Lehet, hogy a szomszédod egy gyilkos?

Új évaddal jön a Rémálom a szomszédban

Sokkal testközelibbek, ezért megrázóbbak azok bűntények, amelyek a közvetlen közelünkben, akár az ismerőseinkkel, netán a szomszédainkkal történnek meg. A békés kisvárosok bűnügyi esetei sokkolják a gyanútlan lakókat, sőt, nem egyszer még a rendőrséget is.

Tovább

Hírességek a Csupasz Pisztoly filmekben

Ha nem hiszed, most a Paramount Channelön is utána járhatsz

A Csupasz Pisztoly trilógiának rengeteg rajongója van, kevesen tudják azonban, hogy az amerikai szórakoztatóipar számos nagyágyúja is feltűnik egy-egy pillanatra. A hétvégén bárki megtekintheti mindhárom részt és megkeresheti a rövid szerepek erejéig felbukkanó sztárokat is.

Tovább

Hétfőn indul a Szinkron-IQ!

Az Ország Nagy Szinkronos Nyereményjátéka

Hétfőn indul a Szinkron-IQ, Az Ország Nagy Szinkronos Nyereményjátéka, mellyel akár egy 109 centis full HD tévét is nyerhettek, de gazdára talál még egy huszonöt- és egy tízezer forintos vásárlási utalvány is. Nem kell mást tenni, mint megtippelni, mely színészek hangját halljátok a…

Tovább
süti beállítások módosítása