Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Barátságtalan mesehősök

Sylvain Sarrailh művész kifordított mesefigurái

2016. január 22. - Ádám // emTV.hu

A badass tulajdonképpen egy kemény, megalkuvást nem ismerő megfélemlítő valaki, a barátságos ellentéte. Nem csoda, hogy ez a címe Sylvain Sarrailh művész fantasztikus képsorozatának is, melyben a hősöket önmagukból kifordítva, néhol pop-kulturális elemekkel ötvözve ábrázolja.

Tovább

Szutykos reality érkezik az MTV-re

Vasárnap indul a Szemétirtók

Az MTV vadonatúj reality-je, a Szemétirtók Amerika legmocskosabb otthonairól rántja le a leplet. A vasárnap induló műsorban Evan Spaulding és csapata szembesíti a rendetlen házigazdákat saját szutykos környezetükkel és egy laza lejárató kampány keretén belül jó útra téríti őket.

Tovább

Amerika leghírhedtebb gyilkosának nyomában a DoQ

Az Abraham Lincoln elleni merénylet

1865. április 14-én szörnyű tragédiával végződött Az amerikai kuzinunk című vígjáték a washingtoni Ford színházban – a kor híres színésze, John Wilkes Booth fejbe lőtte Abraham Lincoln amerikai elnököt, a rabszolgaság elleni harc vezéralakját. A film a merényletet követő tizenkét napot mutatja be.

Tovább

Így festenének a Disney-szereplők a való életben

Jirka Väätäinen grafikus munkái

A Disney-szereplők különböző kontextusba helyezése kifogyhatatlan téma az illusztrátorok között. Az egyik személyes kedvencem az, amikor a művészek élő emberekként mutatják be őket. Így tett Jirka Väätäinen is, akinek a "Real Life" Disney Characters című munkáját mutatom most be.

Tovább

Hogy kik követik el a Comedy Central ajánlóit?

Interjú a Viacom promó producereivel

Decemberben volt szerencsém találkozni a három Danival, akik a Viacom kreatív osztályán a Comedy Central promóit készítik. A beszélgetés így elsősorban a humorcsatorna körül forgott és nagyon sajnálom, hogy írásban nem lehet visszaadni azt a jó hangulatot, ami a Dorottya udvarban fogadott. Kabai…

Tovább

Feketeszakállal jön a Fekete vitorlák új évada

Az amerikai bemutatóval egy időben a Paramount Channel műsorán

Újra vitorlát bontanak a kalózok: vasárnap hajnalban, az eredeti amerikai bemutatóval egy időben már a hazai sorozatrajongók is elkezdhetik követni a Kincses Sziget előzménytörténetét, a Fekete vitorlák harmadik évadát vasárnap hajnalban és este a Paramount Channel műsorán!

Tovább

A világhírű sorozat kedvenc karakterét kereste a Nickelodeon

A hazai nézők szerint SpongyaBob Bikinifenék legnépszerűbb lakója

A Nickelodeon szeretett sorozatának figurái közül mindenkinek megvan a maga kedvence. A magyar nézők a legnagyobb favoritjuknak a naiv és bolondos SpongyaBobot választották. Második Csillag Patrik lett, a bronzérmet pedig Csigusz, a macskaként viselkedő házicsiga szerezte meg.

Tovább
süti beállítások módosítása