Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Az HBO júliusi újdonságai

Az HBO és az HBO3 bemutatói

2017. június 11. - Ádám // emTV.hu

A Trónok harcán kívül más izgalmas premier is lesz az HBO műsorán a következő hónapban. Több folytatás is érkezik, mint az Angie Tribeca, a Bizonytalan, vagy éppen a Nagypályások, de jön a tavalyi év egyik legizgalmasabb sorozata, a The Girlfriend Experience is! Nézzük.

Tovább

Nézz bele az új Kacsamesékbe, magyar szinkronnal

A sorozat várhatóan nyáron érkezik a Disney csatornára

Huszonhét év után idén nyáron új Kacsamesék sorozat érkezik, melyből márciusban már láthattunk részleteket. Most viszont a Disney csatorna magyar nyelven is bemutatott egy ízelítőt, melyet a Gyerek-világ jóvoltából most mi is megmutatunk! A hazai bemutató pontos ideje még nem ismert.

Tovább

Harsányi Gábor lett a Viacom magyarországi country managere

A pozíciót újonnan hozták létre, a régióban eddig csak Lengyelországban volt

Harsányi Gábort, a Viacom kelet-közép-európai és izraeli regionális műsorterjesztési és tartalommenedzsment alelnökét nevezték ki a médiavállalat magyarországi leánycégének country managerévé. A pozíciót újonnan hozták létre, a régióban eddig csak Lengyelországban volt.

Tovább

Miről szól majd a Star Trek: Discovery?

Nicholas Meyer érdekes dolgokat árult el a sorozat alaptörténetéről

A TrekMovie a Star Trek: Khan haragja harmincötödik évfordulója kapcsán készített interjút Nicholas Meyerrel, a második és hatodik film író- rendezőjével, a negyedik mozi forgatókönyvírójával, aki az új sorozatban is dolgozott és igen érdekes dolgokat árult el a Discovery alaptörténetéről!

Tovább
süti beállítások módosítása