Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A visszatérők egy izgalmas sorozat, csak a címe béna

"Ha már többszáz embert kell megölnünk, akkor szabályosan tegyük"

2017. január 29. - Ádám // emTV.hu

Az RTL Spike indulásával a Sötét árvák mellett a nagyon béna magyar címmel futó The 100 is képernyőre került magyar szinkronnal, az elmúlt napokban pedig annyit vonatoztam, hogy sikerült megnéznem a sorozat eddigi, itthon bemutatott részeit, és meg kell mondjam, igencsak rákaptam.

Tovább

Nyolc új részt készít a Netflix a Melegítőből

Legyél Te is hetero!

A Netflixnek vannak arra tervei, hogy nyolc új epizódot készítsen a kétezres évek átalakító- showjából, a Melegítőből. A műsorban öt meleg férfi segített egy heteroszexuális társuknak rendbe hozni stílusát, külsejét, lakását, a sikeresebb csajozás érdekében. Tavasszal indulnak a forgatások.

Tovább

A Reagan-merényletről készített filmet a NatGeo

A Tim Matheson és Cynthia Nixon főszereplésével készült film magyar hangjai

Ronald Reagan alig két hónapja volt az USA elnöke, amikor egy fiatal merénylő többször is rálőtt, súlyosan megsebesítve a politikust. A Tim Matheson és Cynthia Nixon főszereplésével készült film az előzményeket, a legdrámaibb pillanatokat és a politikai következményeket mutatja be.

Tovább

Néhány érdekesség a Sötét Árvákról

Péntekenként új részekkel látható az Orphan Black

Sarah szemtanúja lesz egy rá megszólalásig hasonlító nő öngyilkosságának, majd rádöbben, hogy rajta kívül sok, genetikailag azonos egyed létezik, akik pont úgy néznek ki, mint ő, és akiket valaki megpróbál levadászni. Péntekenként új részekkel látható az RTL Spike legzseniálisabb sorozata.

Tovább

LMBT hírességek mondtak köszönetet Obamának

Neil Patrick Harris családja kimaxolja a cukiságot

Ellen DeGeneres nyíltan leszbikus színésznő és humorista összeállított egy videót arról, ahogy számtalan LMBT híresség, többek között Jim Parsons, Chris Colfer, Jesse Tyler Ferguson, illetve Neil Patrick Harris és családja köszönetet mond Barack Obamának, amiért annyit tett a közösségért.

Tovább

Műsorváltozások a nemzeti gyásznap miatt

Többek között az MTVA, a TV2 és az RTL Spike is változtat

A veronai tragédia miatt szombaton este elmaradt A Dal, vasárnap pedig a Sztárban sztár +1 kicsi. Ma nemzeti gyásznap van, ezért változtak meg a csatornák logói, illetve lényeges műsorváltozások lesznek a Duna, a Duna World, az M3 csatornán, valamint a TV2-n, az RTL Spike-on és a VIVÁ-n.

Tovább
süti beállítások módosítása