Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Szombathy Gyulával beszélgettünk

"Amíg gyógyszer lesz, lesznek mindig mellékhatások"

2017. február 12. - emTV videó

Szombathy Gyula bejelentette, felhagy a színészkedéssel, eladta budapesti lakását és végleg Balatonalmádiba költözött. Hét évvel ezelőtt készített telefoninterjúnkat a Playboy villa lányaitól Charlie angyalaiig szinkronról, valamint az Űrgammákról, a kabaréról és sok minden másról is onnan adta.

Tovább

Dokumentumfilm készül a Star Trek fekete bárányáról

A Deep Space Nine showrunnere készíti

Ira Steven Behr televíziós producer évek óta kutatja, hogy milyen helyet foglal el a Star Trek: Deep Space Nine a franchise-ban, illetve milyen tartós hatása volt a sorozatnak a kultúrára. Az erről készült dokumentumfilmet idén szeretné bemutatni, most pénzt gyűjt az irgalmatlan licensz-díjhoz.

Tovább

Donald Trump még Frank Underwoodon is túltesz

Legalábbis a Kártyavár rendezője szerint

Jómagam is osztom a Kártyavár (House of Cards) rendezője, James Foley aggodalmát, aki szerint rendkívül veszélyes most a politikai helyzet az Egyesült Államokban. Megkérdezték, el tudott-e volna valaha is képzelni egy olyan forgatókönyvet a sorozatnak, mint amilyen Trump első hivatali napjai.

Tovább

Szeretnél egy valódi űrkompot?

Eladó a Star Trek: Enterprise űrkompja, csak kettő készült, ez az egyik

Kezdjük az elején. Tehát ez valójában nem egy igazi űrkomp, hanem egy felújított gyűjtői darab a Star Trek: Enterprise című sorozat kellékei közül. Az ára nagyjából harminchatmillió forint, és némi apró, plusz ugye a szállítás, merthogy Kaliforniában van. Kettő ilyen készült a sorozathoz, ez az…

Tovább

Ma indul az Agymenők tizedik évada

Összeszedtünk néhány érdekességet a sorozatról

Bár minden ígéretesen indult, az első pilot mégsem nyerte el a csatorna tetszését. A második próbálkozásban viszont már az általunk is ismert koncepció váltotta fel az eredeti két fiú és két lány felállást, és ekkor íratták meg a népszerű főcímdalt is. Premier ma este,…

Tovább

Kódolatlan Sport2 az ingyenes C8-on

Érkezik az AMC Networks többi csatornájának egész estés műsorfolyama is

Új struktúra szerint sugározza műsorát a jövőben az ingyenesen fogható C8 promóciós csatorna. Az eddigi óránként változó csatorna-ízelítők helyett, jövő hétfőtől egész estés promóciós ablakot nyit egyes csatornái számára az AMC Networks International – Central Europe. Február 13-tól két hétig…

Tovább

Ezt láthatjuk a Star Trek: Discovery új promójában

A teaser legérdekesebb, legfontosabb képkockái

A Star Trek: Discovery nemrég megjelent új teasere minden eddiginél többet – de azért még mindig relatív keveset árul el az új sorozatról. Számos weboldal elemezte már képkockáról-képkockára a január végén megjelent új előzetest, így mi már csak a lényegre szorítkozunk. Mit is látunk a pontosan?

Tovább

Cynthia Nixon LMBT+ gyűlésen állt ki a muslim ban ellen

"Félelem és harag emészti Trumpot!"

Cynthia Nixon, a Szex és New York Mirandája, akit legutóbb Nancy Reaganként láthattunk a NatGeo Killing sorozatában, erőteljes beszédet mondott New Yorkban, sürgetve az LMBT+ aktivistát, hogy álljanak fel és tiltakozzanak Donald Trump beutazási tilalma, az úgynevezett muslim ban ellen.

Tovább
süti beállítások módosítása