Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

KAP és Janklovics ezúttal a taxisokat spécizte ki

Folytatódik a Comedy Central minisorozata

2018. június 23. - emTV audió

Voltak már úszómesterek, pincérek, legutóbb télapó és krampusz, most pedig a volán mögött, taxisokként térnek vissza a Comedy Central szakbarbárjai, Janklovics Péter és Kovács András Péter. Az emTV.hu ellátogatott az új évad forgatására, melyről rövidesen bővebben is beszámolunk, ám addig is, a KAP-pal készült villáminterjúnkat, melyben a humorista például azt is elárulja, hogy mikor döntötte el, hogy taxisokként térnek vissza, és miképp fogadták a tavaly nyári szezont a pincérek, már elérhető a Médiazabálók különleges kiadásában!

mediazabalok_kap.JPG

Ez már a negyedik évad, igaz?

"Három és feledik, ha úgy vesszük, mert volt egy fél, a mikulásos, ami téli széria volt és csak harmad annyi epizóddal, de ha úgy vesszük, akkor a negyedik."

Miért pont a taxisok?

"Mert ugyanolyan jó foglalkozást kerestünk, mint a pincérek. Amikkel mindenki találkozik, amiken már mindenki bosszankodott – és ennek az élménynek is két oldala van, ugyanúgy, mint a vendéglátósnak. Egyszer dühönghetnek a kuncsaftok, hogy nahát, milyen taxisok vannak, meg egyszer dühönghetnek a taxisok, hogy nahát, milyen hülye kuncsaftok vannak. Igyekszünk arányosan és egyenlően osztani ide is, oda is."

A pincéres évad után milyen volt egy étteremben?

"Nem került bele semmi a levesembe, ha erre célzol, sőt, hihetetlen nagy népszerűségnek örvend pincérek körében. Idéznek nekem olyanokat, amikre már nem is emlékszem. Az első ilyeneknél idő is kellett, hogy leessen, hogy ők a mi Mélyvízünkből idéznek. Sőt, olyan is volt, hogy Jankloviccsal együtt mentünk be valahova, és akkor ilyen tömegfényképeszkedésbe torkollott a dolog... Vasárnap voltam házassági évfordulón étteremben, és ott is lelkesedett a pincér. Úgyhogy még egy évvel a történtek után is hihetetlenül szeretik a vendéglátósok. Janklovicsot is állandóan megállítják."

Ezt az évadot is Te írtad. Milyen élményekből táplálkoztál?

"Részben saját élményeimből, de nem csak a taxisokkal kapcsolatban, hanem, hogy utasként én hogyan viselkedek. Milyen az, amikor fesztiválról megyek haza részegen, milyen az, amikor nincs beszédtémám a taxissal és jobb híján az autójáról vagyok kénytelen beszélgetni, cseverészni. Milyen az, mikor érzem, hogy nem szabad bármilyen politikai, kicsit is éles témát megpendíteni, mert azonnal robban a szikra, úgyhogy ezek így összeálltak. Nem nagyon volt ilyen research hozzá, hogy taxisokkal vagy utasokkal beszélgetek. Egyszerűen hagyatkoztam a saját fantáziámra, és élményeimre."

Volt olyan, ami nem került be az epizódok közé, mert túl durva volt?

"Nem, sőt, durvítani kellett még, hogy a valóság ne csak szomorú legyen, hanem vicces is."

Mi volt a saját legrosszabb élményed egy taxiban?

"Az nem egy taxiban történt, hanem egy taxissal, de az utcán álltam, forgattunk a Dumaszínháznak, és egy szőke paróka volt rajtam. Szőke parókában, borostásan álltam a Futó utca - Üllői út sarkán, és kanyarodott ki egy taxis a Futó utcából, és kiüvöltött, hogy buzigyerek... és hogy biztos meghalljam, megvárta még odanézek, felveszem a szemkontaktust, és még egyszer kiüvöltött... és ekkor döntöttem úgy, hogy ha addig pici kétség is maradt bennem, hogy megcsináljuk ezt a taxisat vagy sem, ekkor eldőlt, hogy meg fogjuk csinálni!"

Van már ötleted a következő szezonra?

"Van. Van, de nem mondom el, mert akkora ötlet és olyan jó, olyan szép, és olyan nagyot fog ütni, hogy legyen csak meglepetés."

Itt találod a Médiazabálók aktuális epizódjának műsoroldalát, ahol különböző formában érheted el, vagy töltheted le a műsort!

A Médiazabálók júniusi epizódját, melyben Gollam és Tyrion magyar hangjával, Láng Balázzsal beszélgettünk, itt találod!

emTV.hu // Médiazabálók

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr10014063537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása