Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Video on-demand anomália: az RTL válaszolt

2018. november 24. - Ádám // emTV.hu

Több olvasónk is jelezte, és magam is tapasztaltam már, hogy a Való Világ 9 powered by Big Brother összefoglalóit követően bár az aktuális rész még a késő este folyamán megnézhető epizódként jelenik meg a műsor oldalán, a link valójában nem vezet sehova, rákattintva 404-es hibakódot mutat. Ha pedig közvetlenül az RTL Most!-on keresünk rá, csak az eggyel előbbi részt találjuk. Az eset csak az aktuális élő összefoglalót követő éjszaka áll fenn, míg napközben már mind a video on-demand platformon, mind pedig a Való Világ oldalán kattintható és nézhető az akkor már előző napi epizód. A hibának se nagyon nevezhető anomália természetesen túlélhető, de azért megkérdeztem az RTL Magyarországot, hogy mizu.

rtl_404.jpg

"Az általad és olvasóid által észlelt hibajelenség előttünk is ismert volt és folyamatban volt a javítás is – olyannyira, hogy a jövőben csak akkor lesz éles a tartalom minden felületen, ha a vonatkozó videó már biztosan elérhető minden néző számára az RTL Most!-on"

– válaszolta megkeresésünkre az RTL Magyarország.

emTV.hu // RTL Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr8114389892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása