Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Távozott a magyar Comedy Central programigazgatója

2019. január 17. - Ádám // emTV.hu

Január 15-én közös megegyezéssel távozott Kabai Zoltán, a Comedy Central regionális program- és brandigazgatója – tudta meg az emTV.hu. Az egyebek mellett tanári diplomával rendelkező Kabai kezdetben fordítóként tevékenykedett, majd a Viasat csatornák szinkronért felelős főnöke lett. A TV6 indulásakor lehetősége nyílt arra, hogy beleszóljon a csatorna szerkesztésébe, majd onnan a Chello Médiához igazolt. Az AMC Networks-ös felvásárlást követően kapott lehetőséget az AMC csatorna elindítására. Ezt követően került a Viacomhoz, ahol január 15-i távozásáig a régió Comedy Central csatornáit igazgatta.

viacom_kabaizoltan.jpg

"Nagy megtiszteltetés volt számomra a Viacomnál dolgozni az elmúlt évek során. Örömmel tölt el, hogy a magyar Comedy Central nőtt relative a legnagyobb nézettségű Comedy csatornává a világon, hogy részt vehettem a lengyel csatornák életében és hogy a román és a cseh Comedy Centralt is elindítottuk, a sok kisebb csatornáról nem is beszélve. Emellett majdnem ezer órányi standupot, a Tömény Történelem sorozatot és más saját gyártású produkciót, rengeteg rövidfilmet is készítettünk öt országban. Fantasztikus utazás volt"

– mondta Kabai, akivel tavaly márciusban hosszabban is beszélgettünk a Médiazabálókban.

Munkáját Daniel Reszka, a Viacom szórakoztató, ifjúsági és zenei csatornák alelnöke, illetve Kis Balázs, a magyar, a román és a cseh Comedy Central főszerkesztője vette át.

Köszönjük Zoli, hogy kedvencünké tetted a Comedy Centralt!

emTV.hu // Viacom

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr7914569188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása