Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Ma indul a Menő Mike – kutyabarát grillpartival ünnepelt a csatorna

2019. szeptember 16. - emTV videó

Bemutatom Mike-ot, a pallérozott és kifinomult ízlésű házikedvenc mopszot, aki mindennél jobban szereti otthonának nyugalmát. Mike címszereplője a Boomerang ma érkező animációs vígjátéksorozatnának. Menő Mike érkezését a  csatorna egy fantasztikus grillpartival ünnepelte, ahol nem csak finom falatokkal és dog dance bemutatóval kényeztették a megjelenteket, de a díszvendégek, azaz a kutyusok a kutyamuffin elfogyasztását követően masszásban is részesülhettek.

meno_mike_cover.jpg

Menő Mike (Mighty Mike) sajtóeseményéről nem hiányozhattak a hazai hírességek sem: a városligeti Nyergbe látogatott Kiko, akit gazdája, Voksán Virág is elkísért, illetve Zorro, akit az Éjjel-nappal Budapestben megismert Jilly Kriszta kísért el. Természetesen tiszteletét tette Nano és Freyja, illetve Mandula és Marvey is. Míg előbbiek biztonságáról Ripli Zsuzsi, a két tacsi-sztár nyugalmáról B. Nagy Réka gondoskodott.

Menő Mike premier
szeptember 16. hétfő 16:45 (minden hétköznap)
Boomerang

emTV.hu // Spotlight Media

elmeny_es_velemeny.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr8815094200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása