Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Na söprés!

Nagytakarítás (TV2)

2012. július 15. - wolfclaw

kritika.jpgA TV2 szerzett magának egy műsort, ami látszólag hasznos és érdekes, mert a lakáson belüli tisztaság fontosságára hívná fel a figyelmet. De valójában nem erről szól, hanem a szponzorok termékeiről. Ezt a heti fél órát átjárja a tömény Domestos- szag!

komment_v2.jpgA Viasat3-on láttam először a brit hölgyeket, akik a szigetország majd Amerika legkoszosabb kecóiba mentek el, hogy rendet vágjanak. Mindenféle praktikákat mutattak be és még rá is lehetett csodálkozni, mennyire nem csak teába jó a citromlé. Valószínűleg a TV2-nél valaki rácuppant a „Tiszta a lakásod?” című műsorra, majd egy brainstorming alkalmával előadta, hogy ilyet mi is tudnánk.

Előkapták Szabó Csillát (aki olyan mint egy naftalinban tartott házinéni) a gardróbszekrényből és letették mellé Gombos Edinát, hogy legyen egy kameraérzékeny is a csapatban. Egészen addig okés a buli, amíg elmennek felfedezni azt az elképzelhetetlen mocskot amit Igénytelenné Trehány Juliska vagy Büdösék otthonnak neveznek. Amikor már hánynak a látványtól és a szagtól, Edina előveszi a kis mintavevő készletét a hűtőládából és mint aki most lépett ki a CSI forgatásáról mindent végigkeneget és bezacskóz. Utána rohan a laborba, hogy tuti ellógja a takarítás érdemi részét, ami Csillára és a bentlakókra marad (illetve a brigádra). Itt nincs citromlé meg egyéb ötletek, csak a zöld, kék és fekete flakon és Zewa törlőkendő.

nagytakaritas.jpgAmíg a páciensek küzdenek a kurva nehéz feladatukkal (pl. mosogatás) addig a szőke ciklon a laborban átadja a mintákat, amiből valahogy mindig az mutatható ki, hogy ecoli és fekália baktériumok meg penész található a lakásban. Ehhez mi a francnak a labor? Egy teljesen elszürkült kenyérszeletről akkor is tudom hogy penészes, ha nem kaptam vegyészmérnöki diplomát és a szaros wc deszkát sem simogatom végig fülpiszkálóval hogy rájöhessek, az a barna lerakódás a peremén, na az szar.

Miután megtudta a tutit Edina come back az addigra már majdnem kész lakásba. Elmondja az infókat amit már amúgy is tudni lehetett egy szimpla körülnézéssel is, leszidják a delikvenst és megígértetik vele, hogy ezentúl rendes kislány/kisfiú lesz és tisztán tartja a kéglit. Cserébe kap ajándékot, egy asztalnyi takarítószert amikről persze messziről üvölt a márkajelzés, hogy véletlenül se felejtsük el kik a szponzorok. Sőt valaki(k) még egy új színes tévé boldog tulajdonosa(i) lett(ek), csak úgy per jószívűség! Mindenki happy, rend és tisztaság van, jöhet a stáblista!

Két pici problémám azért akad:

1: Miért van az, hogy csak olyan lakásokba hívják őket, ahol megfordulni sem lehet, de azért egy stáb simán befér?

2: Ha olyan büdös van minden helyiségben, hogy a belük kifordul és olyan baktériumok milliói repkednek a levegőben, amiktől akár meg is lehet halni, akkor miért is nem viselnek legalább egy szájmaszkot? A szagot nem fedi el, de a benyelhető bacik ellen megvéd talán.

A Nagytakarítás egy olyan műsor, ami időkitöltésnek jó, de nem törném össze a pofám a nagy sietségben hogy láthassam. Az egész hiteltelen ebben a formában, mert messziről ordít hogy nyúlás és persze egy béna nyúlás. Ha az eredeti angol sorozatot adaptálták volna azt mondom rendben van és még örülnék is. De ezt így nem tudom értékelni. Illetve dehogynem. Szívem szerint fognám a szivacsot és jól kidörzsölném még az emlékét is az agyamból!

1.jpg

zzepg_v2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr824658400

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Na söprés! 2012.07.16. 09:24:01

A Nagytakarítás hiteltelen ebben a formában, mert messziről ordít hogy nyúlás és persze egy béna nyúlás. Szívem szerint fognám a szivacsot és jól kidörzsölném még az emlékét is az agyamból!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása