Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A társadalom peremére visz a NatGeo

Szubkul-túrák Darren McMullennel április 1-től

2014. március 27. - emTV.hu

natgeo.jpgMiként válhat egy átlagos fiatal nő a polgárpukkasztó akcióiról híres Femen radikális feminista szervezet aktivistájává? Mi a titkuk azoknak a prostituált ikreknek, akik még 71 évesen is űzik az ipart az amszterdami bordélynegyedben? És mit eszik a kislányoknak szánt Én kicsi pónim figurákon sok ezer kamasz és fiatal felnőtt fiú?! A sorozat a 21. századi európai társadalom bizonytalan peremvidékére látogat az ott élő, dolgozó és szórakozó embercsoportok örömeit, bánatait, motivációit kutatva.

Darren_McMullen.jpg

Darren McMullen (képünkön) egy skót származású népszerű televíziós műsorvezető, aki ideje nagy részét az amerikai és ausztrál stúdiók biztonságos világában tölti. A NatGeo új sorozatában azonban maga mögött hagyja megszokott komfortzónáját, hogy a társadalom peremvidékén együtt dolgozzon, játsszon, sőt éljen Európa néhány legeredetibb és legkülönösebb szubkultúrájának tagjaival. És hamar kiderül, hogy jó döntés volt a megszokott biztosat az izgalmas bizonytalanra cserélnie, hisz túrái során az oslói vikingmetál-rajongóktól az amszterdami örömlányokon át a romániai medvevadászokig csupa meghökkentő, lenyűgöző, elbűvölő embercsoporttal találkozik.

Szubkul-túrák Darren McMullennel április 1-én, este tízkor a NatGeo műsorán!

National Geographic Channel // emTV.hu

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr455880895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása