Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Országos Strandröplabda Bajnokság döntő lesz a hétvégén

A PRO4 vasárnap 19.45-től élőben adja a férfi és női döntőt

2014. augusztus 01. - emTV.hu

pro4.jpgVasárnap 19.45-kor rendezik meg a villanyfényes happeninggel egybekötött Országos Strandröplabda Bajnokság férfi és női döntőt a Margitszigeten. A különleges és látványos sporteseményt a PRO4 élőben közvetíti, a mérkőzéseket Héder Barna kommentálja.

margitsziget_ok.jpg

Az elmúlt évtized egyik legnagyobb nemzetközi sport sikertörténete a strandröplabda térhódítása. A magyar szövetség a trendet követve negyvenmillió forintos beruházással mobil pályát vásárolt, mely lehetővé teszi, hogy a sportolók a város szívében, fél méter vastag homokból épült pályán mérkőzzenek meg.

Országos Strandröplabda Bajnokság - férfi és női döntők: Élő közvetítés augusztus 3-án, vasárnap 19.45-kor a PRO4-en, élőben pedig szombaton és vasárnap itt!

PRO4 // emTV.hu

fb_post.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr516564917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása