Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Jövő keddtől Az uralkodónő az AXN White-on

Íme a karakterek, magyar hangok

2014. szeptember 30. - emTV.hu

axnwhite.jpgA Fem3 után jövő kedden este dupla epizóddal az AXN White is bemutatja Az uralkodónő (Reign) című a XVI. században játszódó romantikus drámasorozatot, mely Mária, a skótok királynője Franciaországban töltött első éveit mutatja be.

axnwhite_reign.jpg

Stuart Mária szerepében Adelaide Kane (magyar hangja Réti Adrienn), aki többeknek az AXN egy másik sorozatából, a Teen Wolf-ból lehet ismerős, melyben Cora Hale-t játszotta. Az uralkodónőben ő Stuart Mária, aki 15 évesen érkezik a francia udvarba jegyeséhez, a francia trón örököséhez. Ferenc herceggel való házassága azonban még nincs megpecsételve, intrikák kereszttüzébe kerül. Az udvar minden sarkában veszély leselkedik rá, az erdőben pedig egy emberáldozatokat követelő, sötét lény él. Mária azonban Ifjú udvarhölgyeire mindig számíthat, és a kastélyban bujkáló titokzatos élőlényben is szövetségesre lelhet. Mindemellett Bash, azaz Sebastian, Ferenc féltestvére is felkelti Mária érdeklődését.

Megan Follows (magyar hangja Kisfalvy Krisztina) alakítja Medici Katalint, azaz Katalin királynőt, aki tisztában van azzal, hogy Mária milyen hatással van Ferencre és Bash-re, valamint férje, Henrik király hűtlensége sem titok előtte. Tanácsadója és bizalmasa a látnok Nostradamus, aki azt jövendöli, hogy Mária és Ferenc házassága Ferenc életébe fog kerülni. Ezért Katalin elszántan, akár emberáldozatok árán is meg akarja menteni a fiát.

Ferenc herceget, azaz Henrik király fiát, a francia trón várományosát Toby Regbo (magyar hangja Jakab Márk) alakítja, akit stratégiai szövetségként eljegyeztek Stuart Máriával. Ferenc kezdetben ellenáll a házasság gondolatának, szeretője is van, de fellobban a szikra közte és Mária között.

Bash, azaz Sebastian, Ferenc féltestvére, Henrik király törvénytelen, de kedvenc fia, aki számára szintén nem közömbös Mária, a Tudorok egyik szereplője Torrance Coombs (magyar hangja Előd Álmos) alakít.

Október 7-én, kedden este 21:35-től dupla epizóddal az AXN White csatornán!

emTV.hu // AXN // köszönet a szinkronlistáért a TV2-nek

fb.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr936741581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása