Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Azurák Csaba lett a TV2 aktuális műsorainak főszerkesztője

Távozik a Tények eddigi főszerkesztője, Gábor László

2015. március 25. - emTV.hu

tv2.jpg2015. március 25-től a Tények műsorvezetőjét, Azurák Csabát nevezték ki a TV2 aktuális műsorainak főszerkesztőjévé. Irányítása alá tartoznak a Tények, a Mokka és az Aktív című műsorok, emellett továbbra is látható lesz a képernyőn, a Tények műsorvezetőjeként.

azurak_csaba.jpg

Azurák Csaba a Kodolányi János Főiskolán végzett angol-kommunikáció szakon 1998-ban, később elvégezte a Budapesti Corvinus Egyetem politikai szakértő képzését is. 1997-től 2001-ig a Magyar Rádió munkatársa volt, 2001 óta tagja a TV2 csapatának. Először a Naplóban szerkesztőként, majd műsorvezetőként dolgozott, ezt követően a Mokka című reggeli magazint vezette, 2009 óta pedig a Tények műsorvezetője.

Nagy megtiszteltetés, hogy rám bízták a TV2 Aktuális műsorainak főszerkesztői feladatát. Szinte az összes infotainment műsorban dolgoztam az elmúlt 15 évben, így pontosan ismerem a bennük rejlő értékeket és lehetőségeket. Célom, hogy a TV2 hírműsorainak nagyszámú lojális nézőtáborát ebben az évben tovább növeljük, és érdekesebb, izgalmasabb, vonzóbb műsorokat készítsünk. Mindehhez megvan a kiváló csapat – mondta Azurák Csaba, a TV2 Aktuális műsorainak főszerkesztője, a Tények műsorvezetője.

Ezzel egyidőben megszűnt a Tények főszerkesztői pozíciója és távozik a TV2-től Gábor László.

emTV.hu // TV2

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr607302900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása