Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Féktelen premierdömping a Comedy Centralon

Tesók és Holdfényváros: két iszonyatosan új sorozat indul

2015. október 02. - emTV.hu

comedy_central.jpgOktóber elején két premierrel is debütál a Comedy Centralon. A világpremiert követően szinte azonnal látható lesz Magyarországon is a Tesók című szitkom, míg a Rob Lowe nevével fémjelzett Holdfényváros című animációs sorozat már tegnap bemutatkozott.

holdfenyvaros.jpg

Szinte még a britek sem ocsúdtak fel belőle, annyira friss az élmény, de már a magyar humorcsatorna is bemutatja a Comedy Central két vadiúj, saját gyártású sorozatát. Így alig néhány héttel a világpremier után már a hazai sorozatfüggők is nevethetnek a Tesók és a Holdfényváros poénjain. Előbbi három árván maradt testvér történetét mutatja be, ám hiába hangzik komoran a sorozat alaptörténete, a Tesókat csurig töltötték angol humorral. A Holdfényváros animációs sorozat pedig még Archert is letaszíthatja arról a bizonyos magas lóról, mert ez a Miami Vice-ot cinkeli atomjaira.

Országos premierekkel erősít októberben a Viacom csoport magyar humorcsatornája, a Comedy Central. A Nagy-Britanniában június 2-án debütált Tesók három testvér történetét meséli el. A mindig szarkasztikus Dan és huszonhárom éves öccse, a naiv Toby nehéz helyzetbe kerül: nekik kell felnevelniük tizennégy éves testvérüket. A kihívást bonyolítja, hogy édesanyjuk hat hónappal korábbi halála óta a kis Jamie – aki bátyjai összetűzéseikor rendszerint két tűz közé kerül – egy árva szót sem ejtett ki a száján. Mindezek tetejébe ott a nénikéjük, Debbie, aki úgy véli, sokkal jobban tudja, hogyan kell vigyázni a kamaszra.

Az angol Comedy Centralon szeptember 16-án mutatták be az animációs Holdfényvárost, amely a meztelen lábra húzott makkoscipőiről, fehér zakóiról és fülledt hangulatáról elhíresült Miami Vice-ot parodizálja ki. Az eredeti verzióban a karakterek olyan színészek hangján szólalnak meg, mint Rob Lowe (Az elnök emberei) és Elizabeth Banks (Éhezők viadala), a zenéjét az amerikai, synth-popban nyomuló Night Club jegyzi. Az eredeti Miami Vice visszanézése is komoly humorfaktort kínál, ám a Holdfényváros még erre is rátesz két lapáttal.

Holdfényváros minden csütörtökön  21:00-tól!
Tesók minden vasárnap 20:30-tól!

emTV.hu // Red Lemon Media

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr287879880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása