Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Kulka János és Soma is szerepel a Készhelyzetben

Vigyázz! Kész! Helyzet!

2015. október 02. - emTV.hu

comedy_central.jpgHogyan birkózik meg egy humorista a kapuzárási pánikkal? Milyen bűnt követett el Kecskés Karina? Mi a közös Kulka Jánosban és Somában? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatnak választ a tévénézők a Comedy Central vadonatúj, Készhelyzet című műsorából.

Hazánk közkedvelt színészei, humoristái és közéleti személyiségei rögtönöznek a Comedy Centralon október 12-én induló Készhelyzetben. A szórakoztató műsorban hétről hétre két új ismert és elismert személyiség lép színpadra, akik a saját területükön már bizonyították kiválóságukat, ám a humorcsatorna új produkciójában szokatlan szerepekben és váratlan helyzetekben találják magukat.

A műsor beharangozó videójában Kulka János, Kecskés Karina, Soma, Badár Sándor és Lakatos Márk igyekeznek kikeveredni a meglepő szituációkból, nem sejtve, hogy az adott jelenetben milyen karaktert játszanak majd. Bármilyen jelmezt kapnak, csakis a rögtönzött szituációban résztvevő hírességen múlik, hogy merre megy tovább a történet.

A szürreális színpadi jelenetekhez a Grund Színház színészei nyújtanak asszisztenciát, míg a házigazda, Hajós András egy kis standuppal melegíti be a közönség rekeszizmait a részek elején. A fenti neveken kívül még tizenöt meglepetés szereplőre és számtalan poénra számíthatnak a tévénézők.

Készhelyzet, október 12-én, 21:30-kor a Comedy Centralon!

emTV.hu // Red Lemon Media

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr627880740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása