Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Több mint kétmillió háztartásban a Sportklub

Újra a UPC kínálatában a csatorna

2015. október 29. - emTV.hu

sportklub.jpg2015 őszétől a UPC előfizetői ismét korlátlanul élvezhetik a sportcsatorna műsorfolyamát, így a Tematic Media Group által terjesztett csatorna kilencvennégy szolgáltatón keresztül már több mint kétmillió háztartásba jut el az egyik legszínesebb magyar sportadó.

sport_illusztracio.jpg

A SportKlubon a hét minden napjára jut izgalmas program, ilyen például az exkluzív riportokkal hétfőn esténként jelentkező Fradi TV, amely egész évben bepillantást enged Magyarország legnépszerűbb sportklubjának kulisszatitkaiba, vagy az immáron napi négy élő adással jelentkező Híradó. Várja a nézőket a Helló, Angyalok! három gyönyörű műsorvezetője, valamint folytatódik a Trollfoci TV és a 3 Menet Havas Henrikkel című műsor, amelyben a Tanár Úr a szorítóban faggatja riportalanyait.

emTV.hu // Red Lemon Media

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr148034348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása