Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Visszatérhet az amerikai Queer as Folk?

Felmerült A fiúk a klubból című népszerű meleg sorozat felélesztése

2015. november 14. - emTV.hu

news.jpgNyáron röppent föl a hír, miszerint van okuk az izgalomra A fiúk a klubból rajongóinak, mivel van némi esély a Showtime áttörő sorozatának újraindítására. Az Emmett Honeycuttot alakító Peter Paige akkor hozta nyilvánosságra, hogy a főszereplők egy részével már egyeztettek is.

qaf_atx.jpg

"Mi mindannyian komolyan gondoljuk" – mondta még nyáron az EW Rádiónak az austini ATX Fesztiválon. Az utóbbi évben számos fesztiválon jelentek meg együtt a színészek, s mivel a főszereplők közül ekkor többen is a városban voltak, közösen megvitatták, hogy milyen hatással volt ez a társadalomra, a televíziózás világára, valamint karrierjükre.

"Imádnánk csinálni, de ez nem csak a mi választásunk, nem a mi döntésünk. Vannak más 'erők' amik irányítják a folyamatokat, hiszen több millió dollárra van szükség, és azt is el kell dönteni, hogy a [színészek] el akarják-e kötelezni magukat. Mi nagyon szeretjük egymást" – mondta Paige, akit jelenleg az ABC drámasorozatának, a Fosteréknek a rendezése köt le.

A haselhorst-i, mississippi-i Emmettet játszó Peter Paige egyben azt is elmondta, talán túl elfoglalt lenne egy teljes sorozathoz, de nem zárkózik el az ötlettől. "Lehetne egy film is vagy valami. Majd meglátjuk" – tette hozzá.

A sorozat tíz éve ért véget.

Képünkön (balról jobbra) az író-producer páros Ron Cowen és Daniel Lipman, Peter Paige (Emmett Honeycutt), Gale Harold (Brian Kinney), Randy Harrison (Justin Taylor) és Robert Gant (Ben Novotny-Bruckner) // fotó Jack Plunkett

emTV.hu // köszönjük Tóth Károly segítségét

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr388078378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása