Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Bödőcs vitt egy kis hazait a londoni magyaroknak

A standupos kiruccanása ma kezdődik a Comedy Centralon

2016. szeptember 23. - emTV.hu

comedy_central.jpgAz élet értelme és a Böllérbalett után újabb önálló közéleti standup műsorral jelentkezik Bödőcs Tibor, ezúttal a Cefre Palota című estjével Londonból. A fellépést, illetve az utazást megörökítő produkciót két részben láthatjuk a Comedy Central műsorán. Az első epizód premiere ma este lesz!

Standup trilógiájának befejező darabjával lezár egy korszakot a népszerű standupos. Mielőtt azonban átmenetileg visszavonulna, még láthatja őt a közönség, méghozzá a Bödőcs Londonban című kétrészes produkcióban. A humorista ugyanis úgy döntött, hogy a brit fővárosban élő magyarokhoz is ellátogat, és elmeséli nekik, mikből maradnak ki legnagyobb pechjükre manapság.

Legújabb önálló estjében, a Cefre Palotában a nemzeti konzultáción és a migránsválságon át egészen Vlagyimir Putyin magyarországi látogatásáig terítékre került minden közéleti esemény az elmúlt időszakból, de a humorista nem bírta ki, hogy csak a jelenről beszéljen, ezért felelevenítette hazánk történelemének jeles eseményeit is, természetesen görbe tükröt állítva elénk. Többek között szó esett arról, hogy állítólag nem is volt honfoglalás, hiszen már azelőtt itt voltunk, mire megjöttünk volna, de a magyar dinoszauruszok létét is felvetette: szerinte feltehetőleg Hungarosaurus Rexnek, illetve Matthias Rexnek hívták őket. Mert úgy véli, hogy a dinók igazi magyarok lehettek: "Bajszosak voltak, lovon jártak, lecsót főztek és sorban állás közben panaszkodtak" – viccelődött.

Bödőcs egy Búcsúszentlászló nevű, aprócska zalai községből származik, ezért vérbeli, falusi sztorikkal is kedveskedett a világvárosban élő honfitársainak. Szóba került a helyi plébános, akiről azt hitte, hogy a kocsmában azért térdepel a nyerőgép előtt, mert imádkozik a szerencsejátékosokért, miközben csak a pénzt jött kiüríteni, hiszen övé az automata, de megemlítette a polgármester szegycsontig érő, Mickey egeres nyakkendőjét is, valamint kiderült számára, hogy mekkora élmény, ha Mága Dzsenifer énekli a Szózatot a falunapon – ráadásul angolul.

Bödőcs Londonban premier ma 21:00-kor a Comedy Central műsorán!
második rész premier jövő pénteken 21:00-kor

emTV.hu // Red Lemon media

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr7511738093
süti beállítások módosítása