Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Hamarosan hozzánk is megérkezik a South Park új évada

Eláruljuk a hazai bemutató időpontját

2017. augusztus 31. - emTV.hu

A sorozat a tizenhetedik szezon óta megmaradt a tíz epizódos évadnál, mely legutóbb a legutóbb többnyire a választásokkal és Trumppal foglalkozott. A készítők már korábban elmondták, szeretnének visszatérni a sorozat alapjaihoz, és háttérbe szorítani az aktuális témákat. Szeptember 13-án este indul a South Park huszonegyedik évada az amerikai Comedy Centralon, melyre a hazai nézőknek sem kell sokat várniuk! A tovább mögött eláruljuk a magyarországi, szinkronos bemutató időpontját!

cartman_coming_soon.jpg

Az amerikai vetítésben három szünetet tartanak, azaz október 4-én, november 1-jén és 22-én nem lesz új epizód, ám az itthon picit később, október 12-én este induló új évad részeit folyamatosan láthatjuk majd hetente keddenként a Comedy Central Magyarország képernyőjén.

emTV.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr4312791884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása