Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Discovery – a legdrágább Star Trek sorozat?

A teljes széria huszonkilenc milliárd forintba kerül

2017. július 02. - Dave // urszekerek.hu

Az Űrszekerek egy friss posztjában írtunk arról, hogy minden jel szerint a Discovery lesz az eddigi legdrágább Star Trek széria az epizódonként közel kétmilliárd forintnyi gyártási költségével. Összehasonlításképpen az Enterprise egy-egy epizódja "csak" nyolcszázkilencvenmillió forintba került.

Tovább

Élőszereplős Jetson család sorozat készül

A szitkom-széria legkorábban jövőre kerülhet képernyőre

A Warner Bros. Television által fejleszteni kezdett élőszereplős Jetson család az eredeti szériához hasonlóan száz évvel később játszódik. A többkamerás szitkom Gary Janetti (Family Guy, Will és Grace) író és producer keze alatt készül, a vezető producer pedig Robert Zemeckis (Vissza a jövőbe).

Tovább

Mozizz a csillagok alatt

Július 6-án indul a Paramount szabadtéri mozija

A tavalyi nagy siker után idén, csütörtökön este indul Siófokon a Paramount Nyári Mozi. A kikapcsolódni vágyókat esténként a Balatonon egyedülálló életérzés és a filmcsatorna legsikeresebb alkotásai várják egész hónapban, augusztustól pedig Budapestre is több filmmel érkezik a rendezvény!

Tovább

Ősszel folytatódik a Tömény történelem

Fluor Tomi Sissivel sörözött a VOLTon

Ősszel folytatódik a Comedy Central saját gyártású produkciója, a Tömény történelem. Az idei széria egyik poharazva sztorizó híressége Fluor Tomi lesz. Az énekes ellátogatott a humorcsatorna delíriumos történelmi alakokat megidéző PiÁtriumába a soproni VOLT Fesztiválon, ahol meginterjúvolták.

Tovább

Hétfőn indul az Anikó #show – belenéztünk

Éjjel-Nappal Hashtag-Világ Nádai Anikóval

Hétfőn a Film+2-ből RTL GOLD lesz és debütál az első saját gyártású műsora, az Anikó #show, melyből ma részleteket mutattak a sajtónak. Három sztorit láttunk, az egyiket az első adásból. Ha röviden kéne jellemeznem jól szórakoztam, de azért ne szaladjunk ennyire előre. Kezdjük a legelején.

Tovább
süti beállítások módosítása