Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Peller Anna szinkronban: így készül Gloria hangja a Modern családban

2018. november 23. - emTV.hu

A Viacom idén tízéves humorcsatornája 2019 elején mutatja be a Modern család kilencedik évadát. A Masterfilm Digital egyik műtermében már készül a Comedy Central szinkronja, Gloria (Sofía Vergara) magyar hangjának, Peller Annának pedig Vági Tibor szinkronrendező egy vidám videóban segített felidézni a karakter magyar virtusban bővelkedő dél-amerikai akcentusát.

pelleranna_vagitibor.jpg

A sorozat új évadait az HBO-n láthatjuk, míg némi késéssel országos tévépremierként a Comedy Central is műsorára tűzi a tengerentúlon utolsó évadában járó szitkomot. A két csatornának két különböző szinkron készül –  bár több azonosságot is fel lehet fedezni, alapvetően két egymástól független szinkronról van szó. Míg például Cameron (Eric Stonestreet) magyar hangja mindkét változatban Kerekes József, addig az itthon az Egy rém rendes családban megismert Ed O'Neill által alakított Jay az HBO-s változatban Barbinek Péter, a Comedy Centralon viszont megszokott módon Csuja Imre tolmácsolásában szólal meg. Gloria karakterét is két nagyszerű színésznő szinkronizálja: az HBO-n Pikali Gerda, a Comedy Centralon pedig Peller Anna.

A Modern családnak egyébként háromféle szinkronváltozata létezik, hiszen volt olyan időszak, amikor a sorozatot az RTL, az HBO és a Comedy Central is sugározta, méghozzá három különböző magyar változatban. Utóbbi kettő esetében arra vagyunk kíváncsiak, hogy Te melyik változatot szereted jobban. Szavazz!

emTV.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr9414389226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása