Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Egy jelentős karakter fog meghalni a Modern család új évadában

2018. szeptember 15. - emTV.hu

Az ABC veterán családi vígjátékának készítői abban reménykednek, hogy a nevetés nem az egyetlen olyan dolog, amely könnyet csal a nézők szemébe. A Modern család ebben a hónapban tér vissza a képernyőre az Egyesült Államokban, és igen, a szezon első felében a kaszás is meglátogatja a sorozatot. De vajon ki lehet az áldozat? Jay? Phil? DeDe? Stella?

modern_csalad.jpg

"Nagyobb életeseményeket kezelünk ebben a szezonban. Egy halállal foglalkozunk, amely minden bizonnyal egy olyan témát jelent, amellyel a családoknak foglalkozniuk kell, és a televízióban nem könnyű megtenni, mert ez nehéz téma. De ugyanakkor szokatlannak tűnne a család számára, hogy ne menjen át rajta"

– nyilatkozta Christopher Lloyd az EW-nek. Nem meglepő, hogy a társalkotó nem árulja el kiről lehet szó, de azt állítja, hogy "a sorozat jelentős szereplőjéről", akinek halála átívelő szál lesz a sztoriban, tehát több epizódra is kihat.

Szerinted kit visz el a kaszás a Modern család új évadában? Kommentelj itt, vagy Facebookon!

emTV.hu // EW // fotó: Tony Rivetti / ABC

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr9814241069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása