Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A második évaddal tér vissza a Hawaii Five-O

Hétfő esténként a Universal Channel-ön

2012. szeptember 26. - emTV.hu

universal.jpgEgyenruhás rendőr sztorik után egy lezserebb, napfényesebb történettel szórakoztatja a kalandot és bűnügyeket kedvelő nézőket a Universal Channel. Visszatér a Hawaii Five-O csapata, hogy a második évad epizódjaiban még több izgalmat csempésszen a hétfő estékbe.

hawaii_5_0.jpgKi az, akit nem vonzana a homokos tengerpart és a napfény, na meg a Hawaii szigetek. A Universal Channel erre a varázslatos vidékre kalauzolja el nézőit. Na persze nem egy romantikus mozira kell gondolni, hiszen még egy ilyen álomba illő helyszínen is történnek bűnesetek. A Five-O csapata azonban mindent megtesz, hogy rendet tartson az elbűvölő szigetállamban. Az egységnek meggyűlik a baja az új, intrikus kormányzóval, miközben a belbiztonsági tiszt sem hagyja nyugodtan dolgozni Steve McGarrett kapitányt és társait.

Továbbra is a csapatot erősíti Danny „Danno” Williams is, aki egykor New Jersey-ben szolgált rendőrként és hiába a Hawaii-i munka, még mindig a felhőkarcolók állnak közelebb a szívéhez, nem pedig a napfényes tengerpart. Ennek ellenére mindent megtesz az elvált nyomozó, hogy nyolc éves kislánya ideális és biztonságos környéken cseperedjen fel. A nyomozót alakító Scott Caan-nak ilyen problémái nincsenek, hiszen a színész még csak meg sem nősült. A családi perpatvarokról azonban tudna mesélni, hiszen szülei elváltak és összesen négy féltestvére van. A sármos színészt a Hawaii Five-O-n kívül olyan magyar mozifilmekben láthatta a közönség, mint például az Ocean’s Eleven vagy a Tolvajtempó. Érdekesség, hogy utóbbi mozi egyik főszereplőjével, Angelina Jolie-val a középiskolában évfolyamtársak voltak, azt azonban nem tudni, hogy ezen kívül volt-e köztük bármilyen kapcsolat. A nagy szívtipró hírében álló színész októbertől a magyar hölgyek kegyeiért is verseng a Hawaii Five-O legújabb epizódjaiban.

hawaii_grace_park.jpgA ’70-es években készült, azonos című rendőr-sorozat újragondolásának első évada a tengerentúlon a legnépszerűbb tíz drámában volt, átlagosan 2,3 millió nézőt vonzott egy-egy epizód a képernyő elé. Most a második évad még izgalmasabb kalandokat tartogat és ráadásul dupla epizódokkal érkezik októbertől a Universal Channel-re.

Hawaii Five-O október 1-től minden hétfőn 21:20-tól dupla epizódokkal a Universal Channel-en!

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr864803848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása