Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Premier ajánló (péntek)

Mrs. Klinika, 18:25, SuperTV2

2012. november 02. - Flankerr

ajanlo.jpg2000 és 2006 között vetítette a Lifetime az USA-ban a Strong medicine című sorozatot, amely egyik kitalálója, írója Whoopi Goldberg volt. A történet egy szenzációs csavarral egy kórházban játszódik, ahol a felső és középosztálybeli fizetős betegek keverednek az általuk eltartott, ingyen gyógyított szegény, lecsúszott, elesett betegekkel. Ezzel a felütéssel kezdődik ma 18:25-kor a Mrs. Klinika a SuperTV2-n.

A sorozat hat évadot, százharminckettő részt élt meg, tehát annyira rossz nem lehetett a megcélzott közönség körében. Mindenesetre remélem, hogy aki a magyar címet kitalálta (elismerve, hogy az eredeti sok támaszt nem ad, és ez még utal is sorozat témájára), az hétágú ostorral csapkodja magát minden este a tettéért. Az ajánlási faktor 2/5, csakis érdeklődő női nézőinknek.

2.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr704885714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása