Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Hálószobatitkok Amerikából

Kíváncsiság: Szex amerikai módra

2012. december 04. - emTV.hu

discovery.jpgMindenki csinálja, legfeljebb másképp, és nem beszél róla. A legnagyobb amerikai szexológiai kutatás eredményei alapján a csatorna bemutatja, hogy ki, kivel, hányszor és hogyan csinálja. A Discovery Channel Kíváncsiság című műsorának mai epizódjában bepillantást nyerünk Amerika legintimebb szokásaiba.

Az Indiana Egyetem kutatói számára nem létezik túl merész kérdés. A munkájukat megelőző hatvan évben egyszer sem készült a szexszel kapcsolatban hasonló részletességű kutatás. Több mint ötezer embernek tettek fel száznál is több kérdést legintimebb szokásaikkal kapcsolatban. A nagy előd, Alfred Kinsey és kutatócsoportja egy évtizeden át készített több ezer interjút az amerikaiak legintimebb szexuális szokásairól – és az eredmény forradalmi lett. Megőrizte az évtizedek ellenére Kinsey kutatása érvényességét?

Mi az „orgazmusolló”?
A kutatás alapján a férfiak 85%-a szerint élt át jelenlegi partnere orgazmust szex közben. A nők válaszai alapján viszont ez az arány csak 64%.  A két szám közötti különbséget hívjuk „orgazmusollónak".

Hányféle szexuális viselkedéssel találkozott a kutatás?
A kutatás 41-féle kombinációt talált.

Kik szexszelnek leggyakrabban?
A kutatás eredményei szerint a 18 és 24 év közötti házasok szeretkeznek a leggyakrabban. A csoportba tartozó férfiak 21%-a, a nők 24%-a állította, hogy hetente több mint négyszer él nemi életet.

A ma este kilenc órától látható Kíváncsiság epizódban a híres Kinsey Intézet munkatársainak segítségével fényt derítünk arra, mi folyik Amerikában a lepedők alatt.

További epizódok a sorozatban:
December 11., kedd, 21:00 - Kíváncsiság: Mikor jön el a világvége?
December 18., kedd, 21:00 - Kíváncsiság: Vulkán
December 25., kedd, 21:00 - Kíváncsiság: Yellowstone Nemzeti Park

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr554944860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása