Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Premier ajánló (péntek)

20:25 The Voice - Magyarország hangja élő show (TV2)

2012. december 21. - Flankerr

ajanlo.jpg2010 szeptemberében indult világhódító útjára Hollandiából a Voice of Holland. A lassan kifulladó zenei tehetségkutatók műfajába új életet lehelő formátum nagy siker Nagy-Britanniában, az USA-ban pedig konkrétan a csúcsra segítette az évtizedig csak szenvedő NBC-t. Nálunk a TV2 vette meg az énekeseket először csak halló, de nem látó mesterekkel operáló műsor gyártási jogait. Ezzel a felütéssel indul ma 20:25-kor a The Voice – Magyarország Hangja első élő show-ja a TV2-n.

Nem titok, hogy az október óta leadott válogatók és párbajkörök felvételről mentek eddig, ez rendben is van. Nézettségileg nagyjából a legutóbbi Megasztár számait hozta eddig, ami nem túl jó hír a TV2-nek: különösen az utolsó három adás alig 1,1 milliós nézettsége, 18-49-ben 30%-s nézőarány alatti számai fájhatnak. De ismerjük a mondást a tehéntrágyáról és legyekről, ezért ez ne tartson vissza senkit attól, hogy a mindenhol más minőséget hozó élő műsorba belenézzen. Főleg, hogy több jó hangú, vitathatatlanul tehetséges énekes jutott be a huszonnégyes mezőnybe.

Holnaptól reggel kilenckor jelenik meg a premier ajánló!

4.jpgzzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr804976667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása