Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Meghalt a halálos beteg Star Trek rajongó

Daniel Craft még láthatta a Star Trek: Sötétségben című filmet

2013. január 07. - Ádám // emTV.hu

gyasz.jpgA múlt héten, nem sokkal azután, hogy premier előtt megnézhette a még teljesen be sem fejezett Star Trek: Sötétségben című filmet, elhunyt a negyvenegy éves Daniel Craft. Miután látta a filmet, visszament az ágyba és többet nem kelt fel - fogalmaz a Hollywood Reporter. A felesége vitte be a kórházba, de nem sokkal később meghalt.

startrek_intodarkness_1.jpg

Az évek óta különböző rákbetegségektől szenvedő Dan orvosai úgy vélték, már nincs remény. A férfi megpróbált belenyugodni a belenyugodhatatlanba, de elhatározta, hogy még mielőtt meghal, mindenképpen látni szeretné az a legújabb Star Trek film kilenc perces, a Hobbit IMAX verziója előtt levetített előzetesét. Úgy vélte, már semmiképpen sem lehet ott a májusi bemutatón.

Sajnos annyira rosszul volt aznap, amikorra jegye volt a filmre, hogy kénytelen volt elcserélni azt egy másik előadásra, ahol szerencsétlenségére nem vetítették le a várt Star Trek- előzetest.

Miután felesége ezt elmesélte egyik barátnőjének, az karácsony után megosztotta Dan történetét. Arra kért mindenkit, ahogy és ahol csak tudják, osszák meg, hátha valahogy eljut a hír a film készítőihez. A posztot végül a Cinemablendtől az mtv.com-on át a Geektyrantig mindenki átvette, végül pedig a filmet rendező J.J. Abrams- hez is eljutott a hír.

Abrams felhívta Dant és megígérte neki, hogy mindenképp elintézi, hogy láthassa a kilenc perces előzetest, de megpróbálja megoldani azt is, hogy a teljes filmet. Nem sokkal később kapott egy üzenetet Abrams- éktől, hogy egy producer elviszi a DVD-t a lakásukra. Így is lett.

"Abrams úr aggódott, hogy mennyire lesz élmény számunkra a film, mivel még nincs befejezve. De így is 110 százalékra élveztük. Meghatott a film, ahogy ez szép gesztus is" – írta a férfi felesége Reddit oldalukra.

Mielőtt meghalt, Dan még posztolt. Azt írta a Redditen, hogy óriási volt látni a filmet, számára ez egy meglepő és csodálatos ajándék.

Dan a múlt héten hunyt el. Negyvenegy éves volt.

Daniel Craft 1971 – 2013

Index / Hollywood Reporter / Inquisitr / emTV.hu

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr515002442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása