Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Jön az RTL Klub HD

Állítólag az év első felében érkezik

2013. január 08. - emTV.hu

rtlklub.jpgNem tudom, hogy valójában mennyire hír ez, de állítólag még az év első felében érkezik majd az RTL Klub nagyfelbontású változata. A TV2 HD tavaly őszi érkezésénél még a Magyar Televízió is nagyobb hírverést csapott, amikor a hazai tévék közül elsőként váltott HD minőségre. Kérdés tehát, hogy az RTL Klub HD érkezése mennyire sikerül hangosra. Az már biztos, hogy a UPC Digital előfizetői az első perctől élvezhetik majd.

A UPC Digital ugyancsak az indulás óta továbbítja előfizetőinek a TV2 HD és a Super TV2 HD csatornákat. Érdekes, hogy miközben kábelen már húsz negyfelbontású csatorna elérhető (köztük az MTVA mind a négy csatornája, továbbá a Spektrum HD, a Sport 1 HD, TV2 HD, Super TV2 HD és az ATV HD is), a műholdas UPC Direct csomagban tizenegy HD csatornát találunk, de az m1 HD és az HBO HD-n kívül csak nemzetközi csatornákat.

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr565004770

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner.Média blogajánló 2013.01.08. 19:13:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner.Média blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása