Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Premier ajánló (vasárnap)

16:30 Bazi nagy görög élet (FEM3)

2013. január 13. - Flankerr

ajanlo.jpg2003 februárjában mutatta be a CBS a My fat greek life című vígjáték sorozatát. A széria producere, írója, és főszereplője ugyanaz a Mia Vardalos, aki írta és főszerepelte a Bazi nagy görög lagzit. Ezért nem meglepő, hogy a történet a film egyenes folytatása: az ifjú párt egy családi ház várja nászajándékként, így továbbra is térdig süppednek a görög és amerikai életstílusban. Szinte az összes karakter (kivéve a férj) és színész is a filmből érkezett. Ezzel a felütéssel kezdődik ma 16:30-kor a Bazi nagy görög élet a FEM3-n.

bazi_nagy_gorog_elet.jpgA sorozat már megjelent itthon DVD-n. Odakint huszonhárom millió nézővel indított, amit villámgyorsan megfelezett, és ez a harmatgyenge 18-49-es mutatókkal együtt a széria ultragyors elhalálozásához vezetett: csak hét rész készült belőle. Az ajánlási faktor 3/5, főleg a film rajongóinak.

3.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr895014894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása