Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Premier ajánló (csütörtök)

21:00 Aranyláz Alaszkában III (Discovery Channel)

2013. január 17. - Flankerr

ajanlo.jpg2010 decemberében indult az USA-ban a Discovery Channel-en a Gold Rush című doku-reality műsor. Ebben először egy család, majd családok, amatőr bányászok próbálkoznak Alaszkában aranyat bányászni. Versenyeznek egymással, a pénztárcájukkal, és a kegyetlen körülményekkel. Ezzel a felütéssel kezdődik ma 21:00-kor az Aranyláz Alaszkában harmadik évada a Discovery Channel-en.

A sorozat óriási sikert aratott hazájában. A második évad (és a 2012 őszén indult harmadik) péntekenként gyakran a legnézettebb sorozat volt a 18-49 éves korosztályban, és ez még 2013 január elején is igaz volt. Eddig harmincnégy rész ment adásba, de még bőven van harmadik évadból, és 90% a negyedik évad ekkora nézettség mellett. Az ajánlási faktor 3/5, érdemes megsasolni, mire fel ez a nagy siker.

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr15021771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása