Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Kovács Kokó István lett az OzoneGPS műsorvezetője

Kokó lép Erőss Zsolt helyére az OzoneNetwork-nél

2013. június 04. - emTV.hu

ozone_network.jpgA tragikusan végződött Kancsendzönga-expedícióban elhunyt Erőss Zsolt hegymászó után júniustól Kovács Kokó István vezeti az OzoneNetwork naponta többször jelentkező öko magazinját, az OzoneGPS-t. A csatorna vezetése úgy gondolta, hogy az olimpiai, világ- és Európa-bajnok ökölvívó eléggé ismert és környezettudatos ahhoz, hogy a felkérjék az ismeretterjesztő csatorna műsorába. Azt, hogy ezzel párhuzamosan Kokó eltűnik-e a SportKlubról nem tudjuk, ezért küldtünk egy levelet az Iko Kábeltévének. Ha választ kapunk, megírjuk! Annyi bizonyos, hogy tegnap este még láttuk a Dodzsem plusz ajánlójában.

kovacs_koko_istvan.jpg

"Az utóbbi időben vettem észre, hogy ismerőseim, barátaim és családtagjaim körében is egyre kedveltebbek az olyan tematikus tévék, mint az OzoneNetwork és a LifeNetwork. Ezek a televíziók mindenki számára értékteremtő, hasznos információkat közvetítenek" - mondta Kokó.

Forrás és fotó: [origo]

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr235343524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása