Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Saját History csatornát kaphat hazánk

Mi lehetünk a harmadik ország a régióban

2013. június 05. - emTV.hu

history.jpgA History ebben a régióban elsősorban a lengyel és román piacra fókuszál. Őket hazánk követi, így a romániai History és a Crime and Investigation, valamint az ősszel induló lengyel History csatornák lokális változatai után hazánk lehet a harmadik a közép-kelet európai régióban, mely saját History csatornát kap - írta meg a DTV News. Az indulás lehetséges időpontját még nem hozták nyilvánosságra. Magyarországon jelenleg a pán-európai verziót láthatjuk.

Az 1995 január 1-jén The History Channel néven indult csatorna médiaszolgáltatója, az A+E Networks, a közép-kelet európai régióban elsőként a lengyel piacon indított lokális változatot a Crime and Investigation csatornából, majd ezt követte a román History. A következő lépcsőben ősszel indítják a lengyel History-t.

Forrás: DTV News

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr435345419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása