Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Országot jár a Mokka

Hat hét, hat város

2013. június 09. - emTV.hu

tv2.jpgA TV2 Mokka című reggeli műsora június 10-től, azaz holnaptól hat héten át hetente egy-egy vidéki városokból jelentkezik. Hévízről, Hajdúszoboszlóról, Velencéről, Gárdonyból, Orosházáról és Egerből. A beszélgetések és riportok mellett bemutatják a különböző régiók jellegzetességeit, helyi fesztiváljait és eseményeit is.

"A Mokka vidéki kitelepüléseit minden évben nagyon várjuk mi, műsorvezetők és a stáb is. Egy csapatépítő tréningnek is beillik ez az időszak, sokkal többet vagyunk együtt a szerkesztőség tagjaival, mint egyébként a hétköznapokban. Ha a napi munka mellett van időnk, megnézzük a környék nevezetességeit is" – árulta el Tatár Csilla, aki Kárász Róberttel és Joshi Bharattal kezdi a hetet. Joshi egyébként az egyetlen, aki mind a hat helyszínre ellátogat, míg műsorvezetőtársai ugyanúgy, ahogy a budapesti stúdióadások esetében, váltásban dolgoznak.

Holnaptól egy héten át Hévíz városa látja vendégül a stábot.

Forrás: TV2

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr385352393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása