Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Gyerekek készítik a Minimax következő rajzfilmjét

Marosvölgyi Hanna Luna "Szivárvány!!!" című munkája lett a nyertes

2013. június 11. - emTV.hu

minimax.jpgLezárult a Minimax gyerekek számára meghirdetett rajzpályázata. A csemeték lehetőséget kaptak arra, hogy lerajzolják kedvenceik, Mini, Max, Picicica és Macikutya kalandjait. A pályázatra háromszázkét rajz és több mint ötezer szavazat érkezett a csatorna Facebook oldalán. Az ötven legnépszerűbb alkotás közül pedig a zsűri – Béres Alexandra, Geszti Péter, és a Minimax figuráinak megálmodója, Fülöp József – választotta ki a nyertest, akinek a rajzából elkészíti a csatorna azt a kisfilmet, amelyet hamarosan viszontláthatunk a képernyőn. A zsűri döntése alapján Marosvölgyi Hanna Luna "Szivárvány!!!" című munkája lett a nyertes.

minimax_palyazat_nyertes.jpgA versenyhez kapcsolódva Fülöp József elmondta: "A Szivárvány kalandja nem csupán azért nyerte el a tetszésemet, mert bájos maga a rajz,élénk a színhasználata, hanem mert a gyerekrajzokra oly jellemző, megnyerő világot tárja elénk. Emellett a természet egyik legcsodálatosabb jelenségére, a szivárványra irányítja a figyelmet. Az is jó dolog, hogy animáció készül a rajzból, így a gyerekek könnyebben megérthetik, mi idézi elő ezt a jelenséget, kicsit tanulhatnak kedvenceik kalandjából."

Forrás és fotó: Minimax Sajtóklub

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr985355482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása