Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Kasza Tibi műsort kapott a SuperTV2-n

Augusztus 26-tól hétfőn esténként egy órában brilírozhat

2013. augusztus 12. - emTV.hu

supertv2.jpgAugusztus 26-tól Kasza! címmel műsort indít a SuperTV2. A házigazda Kasza Tibi lesz, aki sajátos stílusban boncolgatja majd a hét aktuális híreit, amelyben ismert sztárvendégek is a segítségére lesznek. Hasonlóval egy időben a PRIZMA is próbálkozott, ám Lovász László Light Night-ja nem hozott nagy sikereket.

A műsor első felében Tibi utánozhatatlanul ripacs, ám kétségkívül néha igen szórakoztató stílusában ad új értelmet a bulvárhíreknek, majd az adás második blokkjában meghívott vendégeivel vitatja meg a legizgalmasabbakat.

"Nagyon örülök a lehetőségnek! Egy igazán újszerű és szórakoztató műsort készítünk azzal a céllal, hogy önfeledt szórakozást nyújtsunk a nézőknek, és persze mi szereplők is jókat nevessünk" – mondta Kasza Tibi, aki nem csupán főszereplőként, hanem gagmanként is tagja az alkotócsapatnak, és nem csak másokat, de saját magát sem lesz rest kifigurázni.

Én mondom, egy új Hajdú Péter születik! Csak remélem Kasza azért még is hozza a formáját és nem csak bárgyún ül majd a felszólításra gombnyomásra röhögő és tapsoló közönség előtt, mint kollégája.

TV2 Sajtószoba, emTV.hu

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr445457473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása