Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Újra itt a Totalcar a DoQ televízión, rögtön pályázatot is hirdetnek

Mutasd a Gépkocsid!

2013. október 09. - emTV.hu

doq.jpgÚjraindult a Totalcar a DoQ-n! Winkler és Karotta immáron az ötödik évaddal jelentkezik, hogy újabb kocsikat mutassanak be – a maguk módján. Akik eddig irigykedve nézték őket a karosszékből és arra gondoltak, hogy az autós újságírók élete csupa móka, kacagás és gázpedál taposás, most bebizonyíthatják, ez valóban így van! A DoQ és a Totalcar közös pályázatán bárki a fiúk bőrébe bújhat.

totalcar_doqu_1.jpgSzerdánként újra itt a Totalcar, vadonatúj részekkel és még több lóerővel jelentkezik a Bazsó – Winkler páros. A rajongóknak ezúttal nemcsak a néző szerepe jut. A DoQ és a Totalcar együtt keresi ugyanis Magyarország Kiváló Gépkocsiját. Az autózás szerelmesei maximum 5 perc hosszúságú, saját maguk által készített filmekkel nevezhetnek, amelyeket a DoQ Magyarország Facebook alkalmazásába kell feltölteniük október 7. és november 16. között. A pályázaton a fődíj a Kiváló Gépkocsié, de a zsűri díjazza a leglátványosabb videót is,  valamint a közönség kedvence is elnyeri jutalmát. Emellett a legjobb alkotásokat a Totalcaron is bemutatják. Kocsit lemosni, és foroghat a kamera!

totalcar_doqu_3.jpg"Nem az a lényeg, hogy milyen autót mutatnak be, sokkal inkább az számít, hogy érdekes, szórakoztató legyen a videó, és persze elengedhetetlen, hogy saját szellemi termék legyen. Akár a nagypapa Swiftjéről, vagy egy fűnyíró traktorról is forgathatnak, ha egyedi a dolog. Korábban is volt már hasonló pályázatunk, akkor nagyon beteg és vérprofi videók is születtek" – árulta el Winkler Róbert.

Bazsó Gábor, alias Karotta plasztikusabban fogalmazott: "Autós videót csinálni olyan, mint gyereket. Messziről nézve csak felelőtlen bujálkodás az egész, de aki próbálta már, annak megvan a sok béna randi, a közös albérlet, a terhes torna, a védőnő, az egészségügy korrumpálása… Minden, amitől a három másodperces élvezet feledésbe merül. De ettől még a forgatás jó móka, úgyhogy forgasson mindenki. Figyelem, tesztelés közben is kötelező a biztonsági öv!"

totalcar_doqu_2.jpgNem kell feltétlenül autótesztet feltölteni, tudósítás, riport, bábfilm, vagy akár balett is lehet a pályamű, ám feltétel, hogy a kocsinak kell a középpontban állnia. A Gablini-csoport jóvoltából a főnyeremény egy Infiniti Q50 hétvége az Infiniti Budapest felajánlásából. "Azt gondolom, ez mindenképpen méltó és inspiráló nyeremény a Magyarország Kiváló gépkocsija címért" – fogalmazott Dávid Bence, a DoQ televízió produkciós vezetője.

Míg a rajongók a saját videóikkal bíbelődnek, a műsor tovább dübörög. Egy szívfájdalma azonban továbbra is van Winklernek. "Cukorrépa kombájn egyelőre sajnos nem lesz a műsorban. Lesz azonban Maserati Ghibli tesztelés, és egy Nissan 370Z, valamint egy Lotus Evora is főszerepet kap a következő adásokban" – mondta a Totalcar műsorvezetője.

Totalcar minden szerdán este nyolc órától, új részekkel. Keresd a DoQ-n!

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr965558565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása