Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Luc Besson új sorozata az AXN-en

No limit címmel január 13-án 21 órától

2014. január 07. - Ádám // emTV.hu

axn.jpgHétfőn új európai széria érkezik az AXN-re, a kétség kívül kultuszrendező, Luc Besson No limit című sorozata. A történet szerint a titkos ügynök Vincent Liberati-nál halálos agydaganatot diagnosztizálnak, ezért állását feladva hazaköltözik Marseille-be, hogy a hátralévő idejét kamasz lányával, Lolával és volt feleségével, Alexandrával tölthesse. Természetesen ez így tök unalmas lenne, ezért Vincent megkapja az ilyenkor szokásos utolsó lehetőséget. Ha csatlakozik a Hydra nevű önjelölt igazságosztó szervezethez, mely a marseille-i szervezett bűnözés felszámolását tűzte ki célul, részt vehet egy kísérleti stádiumban lévő gyógykezelésben, mely megmentheti az életét. Ajánló és a magyar hangok listája a tovább mögött!

A szinkront az SDI Média Hungary készíti, szinkronrendező Juhász Anna. Bemutató január 13-án, hétfőn este kilenckor az AXN műsorán!

nolimit_mh.jpgfacebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr635745086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása