Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Vasárnap Zalatnay Sarolta lesz az egyik Hetes

Mindenki nyugodjon meg, nem Ábel Anitát váltja!

2014. január 24. - emTV.hu

rtl2.jpgA politikát nem szereti, de azt bírni fogja, ha piszkálják, maximum visszadja, amit kap – írja Zalatnay Saroltáról az RTL sajtóközleménye annak az apropóján, miszerint hamarosan debütál az RTL II Heti Hetes című műsorában, ahol vendég lesz, úgyhogy mindenki nyugodjon meg kérem, nem Ábel Anitát váltja, huh.


A Heti Hetes második adása // 1999. szeptember 17.

Nekem fontos, hogy jó helyeken jelenjek meg és a Heti Hetes egy ilyen műsor. Hiszen, ha tizenöt éve ilyen sikerrel megy, akkor az már jelent valamit, nem? – kérdez vissza Zalatnay Cini, amikor arról faggatjuk, miért vállalta el, hogy beül a humor nagyágyúi közé – Bár nem vagyok állandó néző, de azt nyilván tudom, hogy ez egy politikai-közéleti témákat kibeszélő humoros műsor. Én személy szerint nem szeretem a politikát, mert sosem volt belőle hasznom, egyik rendszerben sem, ráadásul az egésznek, úgy ahogy van, rossz a légköre. Amúgy pedig fel vagyok rá készülve, hogy ahogy eddig, ezután is érnek majd támadások, többek között a bulvár részéről.

Cini hozzátette, ismeri a társaság nagy részét, és tudja jól, hogy nem ússza meg a beszólogatást, megtalálják majd őt is a poénokkal.

Semmi gond, bírom, ha piszkálnak, de ha kell, vissza is szólok, nem hagyom magam! A főszerkesztő annyit kért, mondjam meg őszintén, ha nem érzem jól magam – teszi hozzá az énekesnő, aki idén kerek évfordulót ünnepel, ötven éve van színpadon.

Zalatnay Cini nem Ábel Anitát váltja, ezt az információt a műsor főszerkesztője, Ónodi György is megerősíti.

Szeretném pontosítani a sajtóban megjelenteket: szó sincs cseréről, Anita játszik éppen, Cini pedig egy új vendég, a műsor történetének 98. szereplője. A Heti Hetes egy forgószínpad, ahol nem heten vannak, hiszen többek között Váncsa István, Para-Kovács Imre, Kéri László és Kern András is időről időre visszatér a műsorba – mondja a főszerkesztő-producer – Nem titok, hogy tárgyaltunk Puzsér Róberttel, sőt, én személy szerint Stohl András meghívását sem adtam fel. Egyébként mindenkinek azt szoktam mondani: te döntöd el, hogy maradsz-e. Ez egy társaság, amiben vagy jól érzed magad vagy sem, ez szinte csak rajtad múlik – tette hozzá Ónodi György.

Az egykor szebb napokat is megélt, az RTL II-re száműzött Heti Hetes második generációs kemény magja mára kissé felhígult. A csatornaváltás után többek között hajós András és Hernádi Judit is elhagyta a humor (manapság már inkább csak) rózsapatronjait. De tényleg csak rózsapatron. A műsor már rég kifulladt, ám a nézettsége viszonylag stabilnak mondható, és az RTL II-nek is jól jön a biztos közönség.

RTL Kábeltelevízió // emTV.hu

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr275779971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása