Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Összeállt A Nagy Duett húsz fős mezőnye

Február 9-én indul a műsor

2014. január 29. - emTV.hu

nagyduett.jpgFebruár 9-én startol A Nagy Duett harmadik évada, amelyben ismét tíz celebpár igyekszik lehengerlő produkciókkal szórakoztatni a közönséget és az ítészeket. A Balázs Klári, Dobrády Ákos és Kasza Tibor alkotta zsűri már kíváncsian várja a párosok duettjeit. Természetesen az ő pontszámaik mellett a közönség szavazatai is nagy mértékben befolyásolják a sorrendet, a két eredményt összefésülve derül ki majd minden adás végén, melyik kettősnek kell búcsút intenie.

Idén Csepregi Éva – Joshi Bharat, Radics Gigi – Hujber Feri, Nótár Mary – Fekete László, Hien – Cooky, Oroszlán Szonja – Kárász Róbert, Dolhai Attila – Pokorny Lia, Király Viktor – Majoros Hajnalka, LL Junior – Sarka Kata, Sipos Péter – Csisztu Zsuzsa, valamint Cserpes Laura és Gesztesi Máté alkotta duók lépnek majd A Nagy Duett színpadára.

TV2

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr695788141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása