Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Akciófilmek és háborús klasszikusok a Film+-on

Az akciófilmek és Bruce Willis rajongóinak jó hír

2014. január 31. - emTV.hu

film+.jpgNagy érdeklődés kísérte a Die Hard széria első négy részét januárban a Film+-on: tíz százalék feletti közönségarányt teljesített a 18-49-es korosztályban. Akciófilmekben bővelkedik a február is. A Die Hard 3 – Az élet mindig drága 13,8 %-ot, míg a Die Hard 4 – Legdrágább az életed tizenhárom százalékot hozott a csatornának (SHR, 18-49), előbbit több, mint 376 ezren, míg utóbbit 341 ezren látták a teljes lakosságból.

Az akciófilmek és Bruce Willis rajongóinak jó hír, hogy az amerikai színész februárban is számos alkalommal feltűnik a csatornán, méghozzá illusztris társaságban. A Red című moziban (február 9.) olyan társakat kap maga mellé, mint Morgan Freeman, John Malkovich és Helen Mirren. A Két kopper (február 16.) című akcióvígjátékban Tracy Morgan, míg a Szükségállapotban (február 21.) Denzel Washington és Annette Bening lesz a partnere.
Szerda estéként egy másik nagyszerű akcióhős, Jason Statham tűnik fel A szállító című filmekkel.

Jövő héten kedden, szerdán és csütörtökön két amerikai pankrátor, John Cena és Ted DiBiase Jr. tesz rendet este kilenctől: országos tévépremier a Film + csatornán a 12 menet, ezt követi A tengerészgyalogos, majd szintén premierként A tengerészgyalogos 2 című akciófilm.

Szombatonként este hét órától háborús klasszikusok láthatók: február elsején például a Kelly hősei című film Clint Eastwood, Telly Savalas és Donald Sutherland főszereplésével. Utóbbi két színész - Charles Bronsonnal kiegészülve - szintén szereplője A piszkos tizenkettő című filmnek, melyet február 8-án ad a Film+. Egy héttel később A leghosszabb nap című film látható, mely a normandiai partraszállást eleveníti fel olyan nagy színészekkel a főszerepben, mint Henry Fonda, John Wayne vagy Richard Burton.

Hétköznaponként este héttől folytatódnak a tematikus hetek: február 3-7-ig Ragadozók hete, 10-14-ig Ázsiai akciófilmek hete, míg 17-21 között Magyar filmek hete lesz a Film+-on.

RTL Kábeltelevízió

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr95791619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása