Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Száraz Dénes megverte Szabó Zsófit

Nahát, ez a színészet? – mondta a posztíró

2014. február 04. - Ádám // emTV.hu

tv2.jpgA kissé hatásvadász cím mögött csak egy Jóban Rosszban jelenet áll, mivel a történet szerint Balázs (Száraz Dénes) nem tudja visszafogni indulatait, és többször is megüti szerelmét, Betty-t (Szabó Zsófi). Az erről szóló sajtóanyag tanúsága szerint az erőszakos momentumok felvétele nagy kihívások elé állította a színészeket. A színjátszásban ritkán fordul elő ilyen, ugye?

betty_balazs_1.jpg

Hiába a hosszú várakozás, hiába a kezdetben mindent elsöprő szerelem, úgy tűnik, Betty nem lehet boldog. A Jóban Rosszban története szerint ugyanis Tamás atya elvesztése után csak rövid ideig találja meg a szerelmet Balázs oldalán. A pár között egyre nő a feszültség, és a férfi viselkedése egyre bizonytalanabbá teszi Betty-t. A sok vita hatására ráadásul Balázs nem tudja magát visszafogni, és megüti szerelmét.

betty_balazs_3.jpg

„Ezek komolyan megkoreografált jelenetek voltak" – mondta Száraz. Nahát, ez a színészet? – mondta a posztíró.

"Nehéz egy ilyen felvételt megcsinálni, mivel minden civil érzelmünket kívül kell hagyni, amennyire ez lehetséges. Ez működött is, bár volt némi bűntudatom, de csak azért, hogy minél gyorsabban fel tudjuk venni a jeleneteket és ne kelljen fájdalmat okoznom Zsófinak. Az első ilyen jelenet után Zsófi jött oda hozzám, hogy nyugtatgasson. Nem volt egyszerű, de nagyon várom, hogy lássam, mit hoztunk össze. A civil életben természetesen soha nem emelnék kezet egy nőre, egyébként sem vagyok az agresszió híve. Csak a családom, a szeretteim védelmében tudom elképzelni, hogy verekedésbe keverednék” – árulta el a nagy hollywood-i titkokat Száraz Dénes.

A sorozat amúgy hétköznap fél tíztől látható a TV2-n.

Redlemon // emTV.hu

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr715798420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása