Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Csillagkutyák országos premiere a Minimaxon

Premier február 16-án 17:45-kor

2014. február 06. - emTV.hu

minimax.jpgFebruár 16-án, 17:45-kor mutatja be a Minimax a Csillagkutyák – az űrkaland című rajzfilmsorozatot. Főszereplői a két űrutazó kutya, Belka és Kazbek  akik részt vettek a szovjet űrkutatási programban  most gyerekeikkel, a cserfes Dinával, a mindentudó Rex-szel és a csintalan Bublikkal keverednek kalandokba. A három kiskutya célja, hogy szüleikhez hasonlóan egyszer ők is eljuthassanak az űrbe egy saját készítésű űrhajó segítségével.

csillagkutyak1.jpg

A látványos, minden epizódban izgalmakat és tanulságokat tartogató mese a barátságról, hűségről és családi összetartásról szól. A bájos, szőrös szereplők nincsenek híján a humornak sem, így a kalandok mindig jól végződnek. A Csillagkutyák – az űrkaland epizódjait a bemutató után naponta vetíti a Minimax, ugyanebben az időpontban.

csillagkutyak2.jpg

A sorozat alapja a 2011-ben bemutatott, digitális technikával készült mozifilm, amely világszerte több mint 20 millió dollár bevételt produkált. A történet főszereplői, Belka, Strelka és Kazbek a valóságban is léteztek, és valóban részt vettek a ’60-as évek szovjet űrkutatási programjában.

Minimax

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr145801322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása