Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Nem lesz Csillag Születik idén

Kardomba dőlök

2014. február 18. - Ádám // emTV.hu

rtlklub.jpgMély megrendüléssel értesültem arról, hogy az RTL Klub idén tavasszal mégsem indítja el a Csillag Születik című tehetségkutató show-műsorát, mely olyan sztárokat adott kicsiny országunknak, mint Utasi Árpi, Tabáni István, László Attila és végül, de nem utolsó sorban Mészáros János Elek. A csatorna programigazgatójának indoklása szerint azért hozták meg ezt a nemzeti gyásznapért kiáltó döntést, mert a jelen körülmények miatt nem lett volna elég színvonalas a műsor. Bár Kolosi Péternek és nekem láthatóan teljesen mást jelent a színvonal, semmi pánik, lesz helyette celebtáncoltatás, és ha a isten is úgy akarja, jövőre akár újra képernyőn láthatjuk a kiscsillagokat.

Pedig az RTL Klub mindent megtett, de hiába a roadshow, az instagram, a több ezer jelentkező, még sincs elég tehetség, akiket felfedezhetnénk. Csak nem kezdünk kifogyni belőlük?

Úgy gondolom nem feltétlenül, bár ahogy a fent említett színvonal, úgy a tehetség is igen relatív, már ha a kereskedelmi televíziózással van összefüggésben. Inkább azt gyanítom, hogy azon negatív körülmények, melyet Kolosi Péter is említ, inkább a zsűri, egy jól összerakott és jól működő zsűri összetételében, illetve annak hiányában keresendő. Mert van-e annál lejjebb, mint az a pletyka, hogy az Éjjel-Nappal Budapest egyik szereplője, a fiktív mulatós sztár Csóró Lali lesz az egyik zsűritag? No comment. Persze a Szombat Esti Lázba is kell zsűri, de teljesen más volumenű összetétellel, mint amit egy CsiSz vagy egy Faktor megkíván.

Nem mellesleg a szereplők tekintetében is egyszerűbb olyan műsort készíteni, melyben már eleve ismert emberek szerepelnek, akiket nem kell a Fókuszban, a Reflektorban és a 8.08-ban celebbé tenni. Mert hogy mindig ez történik. Nem csak az RTL-en, a TV2-n is. Eközben a TV2 szép csendben összeszedte az éppen elérhető celebeket, és nem csak azt mutatja meg, hogy milyen gecimód édes a megrendezett életük, már duettezteti őket. És mi a legjobb a hamisan éneklő és esetlenül ugrabugráló celebek után? Ha táncolnak is!

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr915820873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása