Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Új részekkel zakatol Thomas, a gőzmozdony a Minimaxra

Bemutató holnap reggel hétkor

2014. március 13. - dselmeczi

minimax.jpgMagyarországon először a Minimax kis nézői láthatják Thomas, mindenki kedvenc gőzmozdonyának legfrissebb kalandjait. A mesesorozat legfrissebb epizódjai ezúttal a kanadai Arc Productions gondozásában készültek, így főszereplői még élethűbben, beszédstílusukban is megújulva keverednek izgalmas kalandokba.

thomas17_1.jpg

A Thomas és barátai tizenhetedik évadának gyártása a kanadai stúdió első nemzetközi televíziós sorozata. A 2013-ban készült epizódok alkotói arra törekedtek, hogy a már ismert szereplők még látványosabb animációval jelenjenek meg, és még izgalmasabb kalandokba keveredjenek Sodor szigetén.

Az új évad huszonhat epizódjából kiderül, kicsoda Luke kis barátja, hogyan ismerkedtek össze, mivel tréfálja meg Bill és Ben Connort, vagy mitől fél Salty, a kikötői dízelmozdony.

thomas17_2.jpg

Szülők, ne feledjétek, bemutató holnap, azaz március 14-én reggel hét órakor, a folytatás pedig minden nap ugyan ebben az időpontban Magyarországon először, csak a Minimax műsorán!

via Chello Central Europe // emTV.hu

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr465858530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása